Kovovýroba tuzemské kvality

Představujeme vám firmu PK Industry s.r.o. , která se specializuje na zakázkovou výrobu nerezových doplňků pro interiér, exteriér či offroadových dílců.

Řešení interiéru - nabízíme komplexní řešení na míru pro Váš interiér, ať už se jedná o nejrůznější atypická zábradlí, jako například: skleněné zábradlí, luxusní nerezové zábradlí, lankové zábradlí či zábradlí v kombinaci se dřevem, nebo třeba celé schodiště. Zároveň nabízíme i zpracování drobnějších bytových doplňků jako věšáky, držáky a stojany na cokoli pro Váš interiér.

Exteriér - zahrnuje nabídku lehkých i těžkých konstrukcí. Může se jednat o mnohopatrová samostatná schodiště, lešení, nebo pouze o stylové doplňky pro Váš dům a zahradu, jako například lavičky, pergoly, balkónová zábradlí, brány a vrata.

Offroad a ATV tuning - poptáváte offroad rámy, nášlapy, žebřík, záhrádku, nárazník, nebo jakoukoli offroadovou úravu pro Váš vůz nebo čtyřkolku? Pak nás neváhejte kontaktovat a navrhneme Vám kompletní řešení, pro jakýkoli druh vozu a to na míru Vašeho vkusu a požadavkům.

Ostatní produkty - máte zájem o jakýkoli nerezový, žárově pozinkovaný, nebo ocelový výrobek, který nebyl v naší nabídce zmíněn? Potom nás prosím kontaktujte a věřte že nalezneme a navrhneme individuální řešení pro jakékoli Vaše přání.

Firma má rovněž dlouholeté zkušenosti s pořádáním offroadových expedic na klíč a to do lokalit jako Rumunsko, nebo Ukrajina včetně kompletní servisu.
Kovovýroba tuzemské kvality Adresa : http://www.pkindustry.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: průmysl,interier,exterier,schody,schodiště,lešeni,konstrukce,offroad
Uloženo: 21.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde