Drtiče a třídiče sutí RUBBLE MASTER

Naše společnost Vám nabízi drtiče a třídiče stavební suti značky RUBBLE MASTER na prodej i k pronájmu. V naší nabídce naleznete jak stroje nové, tak i několik použitých.

RUBBLE MASTER COMPACT RECYCLING SYSTEM je novodobá technologie hospodárného zpracování - recyklace i malého množství stavebního odpadu - stavební suti.

Přitom jsou mobilní drtiče RUBBLE MASTER nenáročné na obsluhu a s minimálními provozními náklady zvládnou upravit stavební odpad, asfalt, beton a přírodní kámen na plnohodnotný stavební materiál. Vaše stavební suť se tak zrecykluje ihned na místě.

Každý dodavatel stavby jistě zná tento problém. Ještě před samotným zahájením výstavby nebo rekonstrukce objektu mohou jen přípravné práce na staveništi enormně zvýšit výdaje. Na rozdíl od nákladného a komplikovaného odvozu a dovozu materiálu přes mnohdy ucpané ulice měst a obcí můžete materiál zpracovat přímo na místě a recykláty obratem využít jako cenný stavební materiál. Přesně pro takovéto situace byly drtiče a třídiče RUBBLE MASTER vyvinuty. Společnost RUBBLE MASTER z Linze se svou koncepcí RUBBLE MASTER Compact Crusher snížila náklady na recyklace na nejnižší možnou úroveň. Pokud se suroviny zpracovávají a využívají přímo na místě, má to za následek značné úspory nákladů na získávání surovin, dopravu a také eliminaci poplatků za umístění na skládku.

Produkty RUBBLE MASTER mají nízkou pořizovací cenu a snadnou obsluhu jediným operátorem a tedy velmi ekonomický provoz. Kompaktní, ale výkonný drtič zvládá suť, beton, asfalt a také přírodní kámen s vynikající kvalitou konečného produktu. Kompaktní design umožňuje bezproblémovou dopravu mobilního pásového stroje bez zvláštních povolení včetně uvedení do provozu již za pouhých 10 minut. Stroje disponují léty osvědčenou technologií zpracování a také rozsáhlými opatřeními na kontrolu znečištění, což umožňuje použití drtičů a třídičů RUBBLE MASTER i v citlivých oblastech, jako jsou městské zástavby. To vše bez omezení výkonu, který dosahuje u nejvýkonnějšího stroje RUBBLE MASTER RM 100 GO! až 250 tun definovaného materiálu za hodinu.

Konstruktéři nezapoměli zohlednit těžké podmínky ve kterých se stroje ocitnou, můžete je tedy s klidem nasadit i v extrémním prostředí. Stroje RUBBLE MASTER využívají nejmodernějších konstrukčních prvků, patentů a vtipných konstrukčních řešení, a to zejména u exponovaných nebo problémových partií mobilních drtičů. Firma RUBBLE MASTER je nositelem řady významných ocenění v oblasti konstrukce a designu mobilních drtičů.

Stroje RUBBLE MASTER jsou garantem snadného ovládání, vysokého výkonu, nízkého příkonu a bezpečné práce.

Drtiče a třídiče sutí RUBBLE MASTER Adresa : http://www.rubblemaster.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: stavební, odpad, drtiče, třídiče, recyklace, suť, asfalt, RUBBLE MASTER
Uloženo: 10.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde