Vzdušníky pro regulaci tlaku v potrubí

Sháníte stojaté či ležaté vzdušníky? Kontaktujte společnost Techno-Air, která se v oboru techniky stlačeného vzduchu pohybuje již od roku 1994. Kromě prodeje nabízíme i další služby, mezi které patří odborné poradenství, technická dokumentace a doprava včetně montáže na klíč. Na své stroje poskytujeme také technický servis a údržbu. Snažíme se dělat maximum proto, abyste s námi byli spokojeni.
Pořiďte si vzdušníky od profesionálů v oboru. Vzdušníky obsahují stlačený vzduch, který slouží k regulaci tlaku v potrubí a zamezuje častému spínání kompresoru v období zvýšeného odběru tlakového vzduchu. Tím snižuje nárazové zatížení kompresorových stanic a zlepšuje tak funkčnost pneumatického systému jako celku. Spolehněte se na naše vybavení, která vynikají skvělým poměrem výkonu a ceny.

Pístové kompresory


Spolehněte se na pístové kompresory pro svůj provoz či dílnu. Hodí se především do míst, kde není požadavek na neustálý přísun tlakového vzduchu. Poskytujeme kompresory v několika provedeních – od úsporných pro malé provozy až po velmi výkonné pro montážní pracoviště či řemeslnou výrobu. Pístové kompresory však najdou uplatnění i v odvětvích jako je zdravotnictví či laboratoře, kde je požadavek na vysoký tlak a maximální čistotu vzduchu.

Vzdušníky pro regulaci tlaku v potrubí Adresa : http://www.technoair.cz/tlakove-nadoby-vzdusniky
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: vzdusniky, tlakove nadoby, pistove kompresory, pistovy kompresor
Uloženo: 07.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde