Zubové spojky pro těžké strojírenství

Potřebujete kvalitní spojky vhodné do moderních motorů? Využijte nabídky společnosti KTR CR. Jsme dceřinou společností nadnárodní firmy KTR. Patříme mezi špičky v oboru přenosu mechanické energie. Pořiďte si například pružné či zubové spojky, které jsou určeny pro náročný provoz ve strojírenství.
Spolehněte se na naše služby. Jsme tu pro vás již 50 let. Nabízíme zkušenosti nejen s prodejem, ale především se samotnou výrobou spojek. Nabízíme vždy nejlepší a optimalizované řešení. Našim obchodním partnerům nabízíme odborné poradenství, které zahrnuje technickou pomoc, konzultace při zpracování dokumentací, technické zkoušky až po zajištění dodávek spojek, které vyhovují potřebám našich zákazníků. Připravena je pro vás například pružná spojka, která zaručuje bezpečnost i při poškození.
Pořiďte si kvalitní produkty, na které se můžete spolehnout. Zubová spojka z našeho sortimentu je vyrobena z pevné oceli a vyhovuje veškerým mezinárodním normám na provoz. Tyto spojky jsou vhodné od pohonů čerpadel až po těžké strojírenství. Jedná se o záruku spolehlivosti, bezpečnosti a dlouhé životnosti. Neváhejte a navštivte naše webové stránky, kde se můžete o našich produktech dozvědět víc.

Zubové spojky pro těžké strojírenství Adresa : http://www.spojky-ktr.cz/gearex-fa
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: spojky, spojka, pruzna spojka, zubova spojka
Uloženo: 27.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde