Vše okolo balení a etiketování

Zabýváte se také balením zboží? K tomu, aby vám šla práce pěkně od ruky, potřebujete spolehlivý balící stroj. Vyberte si jeden od společnosti MAVET CZ s.r.o. Spolehněte se na přesnost a rychlost balících strojů. Další naší činností je i výroby a prodej balících linek, etiketovacích linek, plnících a mísících strojů. Kontaktujte nás, ať už jste třeba z potravinářského průmyslu. V naší nabídce si zaručeně vyberete. Dbejte na kvalitu vašich produktů.
Zaujměte zvláštním obalem
K čemu se využívá balící linka? Má za úkol tvarování obalu, naplnění, uzavření. Zvládá i etiketování zboží. Vyberte si balící linku podle vašich potřeb. Může to být např. typ Dumavac, který využívá horký vzduch. Díky němu dojde k tvarování různých kelímků, misek z měkké a tvrdé fólie. To vše rychlostí 48 ks/min. Nasledně je stroj naplní, uzavře a etiketuje. Nabízíme i typ Liptek sloužící pro balení tekutých, řídkých, hustých, studených a teplých hmot s měkkými kousky. Může to být např. maso a práškové hmoty do kelímků. Rychlost je zde rozdílná v závislosti na velikosti kelímků a víček. Máme i typ Karptek, který se velmi podobá typu Liptek. Zvládá však pracovat i se sklenicemi.
Na etiketování zboží jsme tu my
Balicí linka je pro vás zbytečná? Je vaším úkolem pouze polepit produkty etiketou? Stroje na etiketování jsou to pravé pro vás. Věřte že vám nejen ušetří čas, ale vaše zboží bude přesně označeno. Vyberte si je pro automatické nebo poloautomatické provozy. Zvládnou etiketování zboží ploché, válcové, oválné či nepravidelné předměty. Etiketování zboží nemá chybu. Zaručeně vám ulehčí práci a zefektivní výrobu.
Vše okolo balení a etiketování Adresa : http://www.mavet.cz/balici-uzaviraci-stroje-linky
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Balící linka, Stroje na etiketování, Etiketování zboží
Uloženo: 30.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde