Pneumatický ventil pro sypké produkty

Pracujete v stavebním či například chemickém průmyslu? Potřebujete zajistit přepravu sypkých materiálů? Vsaďte na produkty české společnosti Vivan. Spolehněte se na námi dodávaný pneumatický ventil, který řídí tok sypkých materiálů potrubím. Pneumatický ventil pracuje díky pružné a zároveň vysoce odolné manžetě z abrazi odolných materiálů. Díky ní se dá využít například i na korozivní či abrzivní látky.
Spolehněte se na kvalitní techniku, kterou jsme pro vás připravili. Pneumatické ventily lze použít na přepravu veškerých sypkých materiálů. Je uzpůsoben tak, že dokáže přepravit abrazivní, korozivní i vláknitý materiál.

A co vám pneumatické ventily nabízí?
- Volný průchod materiálu
- Minimální rozměry
- Minimální údržba
- Nízká spotřeba vzduchu

V našem sortimentu naleznete kromě produktů pro přepravu materiálu také další výrobky. Připravena je pro vás například prosévačka k prosévání materiálů. Využít ji lze i na materiál, jehož prachové částice mohou utvořit i výbušnou směs. Prosévačka jednoduchým principem odděluje z materiálu frakce větší, než rozměr síta v prosévačce. Mezi hlavní výhody nabízeného stroje patří malé rozměry, vysoký výkon a bezpečnost, bezobslužný provoz.
Spolehněte se na produkty od společnosti Vivan. Máme dlouholeté zkušenosti s vyskladňováním a uchováváním sypkých materiálů. To vše bezpečně a ekologicky. Nabízené technické vybavení nalezne své upotřebení v chemickém, potravinářském i stavebním průmyslu.

Pneumatický ventil pro sypké produkty Adresa : http://www.vivan.cz/pneumaticke-uzaviraci-ventily
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: pneumatický ventil,prosévačka,prosívačka,pneumatické ventily
Uloženo: 25.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde