Etiketovací stroje od českého výrobce

Sháníte nové vybavení pro balení a etiketování produktů? Obraťte se na MAVET CZ. Kdo jsme? Jsme česká firma zabývající se výrobou jednoúčelových potravinářských strojů z kvalitní nerezové oceli. Naši specialisté jsou připraveni upravit stroje podle vašich potřeb a požadavků.
Zvolte balící zařízení v podobě našich balících linek a mějte své produkty vždy a včas připraveny k expedici. Připravili jsme pro vás stroje pro výrobu kelímků, sklenic či misek. Využijte naše stroje na naplnění, uzavření a etiketování svých produktů. Nabízené uzavírací linky jsou vhodné i pro vakuové balení potravin.
Kromě výroby balících strojů je jednou z našich hlavních činností prodej etiketovacích strojů. V našem sortimentu naleznete kvalitní zařízení pro rychlé a spolehlivé značení výrobků. Vyberte si poloautomatické stroje s ručním zakládáním nebo se spolehněte na plně automatické etiketovačky.
Vyberte si spolehlivé vybavení pro potravinářský průmysl od českého výrobce. Stávající balící zařízení i další stroje jsme schopni částečně či úplně repasovat. Spolehněte se na profesionály ve svém oboru. Všechno co děláme, děláme pro spokojenost zákazníků a jejich přání.

Etiketovací stroje od českého výrobce Adresa : http://www.mavet.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: balící zařízení, balící stroje, prodej etiketovacích strojů, etiketovačky, etike
Uloženo: 23.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde