Bezpečné prosívačky PPS

Potřebujete vybavení, které zabezpečí průmyslovou výrobu a zajistí její plynulý provoz? Ve společnosti VIVAN se zabýváme dovozem a výrobou techniky pro nakládání a skladování sypkých a kapalných materiálů. Zboží z dovozu pochází od otestovaných německých výrobců MOLLET a AKO. Sami vyrábíme šnekové dávkovače, prosívačky a plnící trubice.
Připravili jsme pro vás prosívačky PPS. Jedná se o prostředek, který slouží pro prosévání, nakypření a provzdušňování hořlavých materiálů. Hlavním součástí prosívačky je nerezové či drátěné síto, pomocí kterého se odstraňují frakce větší, než velikost síta. Naše prosívačky vám nabízí vysoký výkon a bezpečnost, snadnou údržbu a montáž a hlavně nízkou spotřebu energie.
Pro maximálně bezpečnou a plynulou přepravu potom využijte uzavírací ventily. Uzavírací ventily dodáváme od německého výrobce AKO. Jejich pomocí můžete přepravovat veškeré kapalné a sypké materiály. Své použití najdou v chemickém, potravinářském i stavebním průmyslu. Zajistěte moderní výrobu s firmou VIVAN s.r.o.

Bezpečné prosívačky PPS Adresa : http://www.vivan.cz/prosevacky
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: prosívačky, prosívačka, uzavírací ventily
Uloženo: 17.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde