Řetězy a ložiska Olomouc

Řetězy válečkové
Řetězy Olomouc vám nabízejí řetězy válečkové, což je strojní prvek pro přenášení tahu vytvořený pohyblivým spojením jednotlivých, obvykle ocelových článků různého tvaru. Nejběžnější je článkový ř. s oválnými dlouhými svařenými články používaný k zavěšování břemen, kalibrovaný článkový řetěz používaný např. jako zdvihací u kladkostrojů. Kloubový ř. (Gallův, pouzdrový, válečkový) je vytvořen čepy upevněnými v postranních lamelách. Používá se jako zdvihací ř. pro velké zatížení a pro přenos síly u řetězových převodů a pohonů (ř. hnací).
Řetězová kola
Řetězová kola tvoří spojení mezi hřídeli a řetězy. Poroto je třeba zajistit nejen spolehlivé spojení hřídele s nábojem s hřídeli nejrůznější geometrie, ale také s profilem zubu optimálním k použitému řetězu. Jedině tak je zaručen spolehlivý provoz s nízkým opotřebením a nízkou hlučností. Používat lze řetězy různé konstrukce (například válečkové, pouzdrové nebo ozubené).
Spojky
Spojky SKF Flex kombinují vynikající tlumení vibrací a rázů s naprosto bezkonkurenční schopností vyrovnávat nesouososti, a tedy představují řešení s vynikajícím výkonem.

Řetězy a ložiska Olomouc Adresa : http://www.loziskavilim.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: ložisko, ložiska, skf, řetězy, řemeny, pružiny, kroužky, gufera, spojky
Uloženo: 26.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde