Cihly HELUZ oceněny prestižním enviromen

Cílem mezinárodní organizace Natureplus, která stejnojmenný certifikát uděluje, je podpora oblasti udržitelného rozvoje ve stavebním sektoru. „Pálené cihly jsou s přírodou spjaty velmi těsně a jsem rád, že se jejich místo v rámci koncepce trvale udržitelného rozvoje ve stavebnictví opět potvrdilo,“ komentuje Ing. Jan Krampl, obchodní ředitel společnosti.

Natureplus je mezinárodní značka kvality pro stavební a zařizovací výrobky všech stupňů stavebního procesu. Produkty s tímto certifikátem se vyznačují vysokým stupněm kvality v oblastech zdraví, životního prostředí a užitečnosti. CIHLY HELUZ OCENĚNYCertifikát je udělován pouze takovým cihelným produktům, které splňují směrnici 1102 společnosti Natureplus pro cihelné výrobky. Ta zahrnuje např. požadavky na energetickou účinnost výroby a emise spalin vznikajících při výrobě, emise škodlivých látek (formaldehydu, acetaldehydu, VOC – těkavé látky), těžké kovy, přirozenou radioaktivitu, recyklaci.

O společnosti

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna.

Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky a nepálené cihly.
Cihly HELUZ oceněny prestižním enviromen Adresa : http://cihly-zdeni.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: cihla, cihly, Heluz, HELUZ Family, HELUZ Plus, komíny
Uloženo: 15.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde