Truhlářství Fusek

Truhlářství Fusek vám poskytne komplexní truhlářské práce prvotřídní kvality. Uvažujete-li o pořízení nové kuchyňské linky, výrobě dveří nebo vestavěných skříní přesně dle vašich představ, jste na správné adrese, stejně tak i v případě realizace schodišť či zahradních přístřešků nebo jiných doplňků.

--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Bez truhlářských prací se čas od času neobejde nikdo z nás. Jedná se o velmi důležitou výrobní a montážní činnost, kterou je třeba odvádět s maximálním nasazením. Jedině tak si můžete být jisti těmi nejlepšími výsledky a naprostou spokojeností. Obrátíte-li se na nás, garantujeme vám vysokou kvalitu a maximální efektivnost našich prací. Budete spokojeni po všech stránkách, ať již se jedná o životnost, nebo design námi dodaných výrobků a provedených služeb.

V naší nabídce truhlářských prací naleznete různorodé činnosti, které můžete velmi často potřebovat i vy:

1.Výroba kuchyňských linek
Zajistíme vám realizaci kuchyňských linek včetně pracovních desek s využitím nejnovějších trendů a nejmodernějších materiálů. Využíváme materiály od firem Egger, Kronospan, Corian, Resopal a Duropal. Samozřejmostí je také zajištění grafického návrhu vaší kuchyňské linky.

2. Výroba dveří
Zajistíme vám výrobu interiérových dveří z masivu přesně na míru. Samozřejmostí je také výroba masivních obložek.

3. Výroba vestavěných skříní
Zajistíme vám rovněž i realizaci vestavěných skříní. Vybrat si můžete z mnoha druhů materiálů a kování. Problém pro nás nepředstavuje ani výroba atypických skříní na míru.

4. Realizace altánů, pergol a zahradních přístřešků
Můžete se na nás obrátit i v případě realizace zahradních doplňků v podobě pergol, altánů nebo přístřešků. Nabízíme vám rovněž výrobu a montáž plotů.

5. Realizace schodišť
Zajistíme vám realizaci nejrůznějších typů schodišť v kombinaci s mnoha materiály. Schodiště jsou nejčastěji vyráběny z dubu, buku, javoru nebo jasanu. Na přání zákazníka jsme schopni poskytnout i nerez zábradlí.
Truhlářství Fusek Adresa : http://truhlarstvi-fusek.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Truhlářství, Truhlářské práce, Realizace schodišť, Dveře, Kuchyně, Altány
Uloženo: 30.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde