Obaly, stroje a příslušenství pro balení

Balení hotových dietních jídel

Misky lze vybírat z několika základních rozměrů, každý rozměr může mít několik různých hloubek. Rovněž lze volit z provedení jedno, dvou nebo tří dílné misky (1D, 2D, 3D).
Misky se vyrábějí jako bílé, černé nebo transparentní.

Nejvíce používaný materiál pro balení jídel je polypropylen (PP). Tyto misky jsou určeny pro balení horkých pokrmů, následnému šokovému zchlazení a distribuci. Misky lze ohřívat v mikrovlnných troubách. Pro balení salátů nebo dresinků se používají misky PET.

Uzavírání fólií vám zaručí hermetický svár a zvýší životnost a kvalitu vašich produktů. Fólie jsou v provedení pevná a PEEL. Fólie s PEEL efektem umožňují snadné odtržení fólie od misky.

Balení s fólií není složité, a pokud již nemáte vlastní stroj, můžeme vám ho zapůjčit na vyzkoušení. Nabízíme manuální stroje s velkým komfortem pro obsluhu – stroj má posun fólie magnety (při každém cyklu se fólie sama posune). Baličky mají schovaný ořezový nůž a vyhřívanou desku uvnitř stroje – nehrozí tedy poranění / popálení jako u levnějších strojů s příklopnou deskou.

Pokud byste chtěli prodloužit trvanlivost jídla, lze balit s modifikovanou (ochrannou) atmosférou rádi vám předvedeme polo-automatické stroje s převíjením fólie, přesným ořezem dle tvaru misky.
Obaly, stroje a příslušenství pro balení Adresa : http://www.krabickydieta.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: obaly, stroje, dózy, misky, gastro, technologie, balící, balení, jídelní, potrav
Uloženo: 18.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde