Nejvyšší čas na bazén

Počasí sice vůbec nepřipomíná čas koupání, vodních radovánek, ale věřte tomu, že je nejvyšší čas na výběr venkovního bazénu.

Bez žádného shonu můžete nyní vybírat ze široké nabídky. Máte dostatek času na přípravu. A hned ze začátkem jara (až počasí dovolí) můžete začít s realizací. A výsledek ? Váš nový bazén lze využívat hned od počátku sezóny.

Tři nejdůležitější otázky při výběru venkovního bazénu:

Výběr místa

Ideální je umístit bazén na slunné místo, ale napomeňte i na stinné místo k odpočinku. Vhodné místo vybírejte s ohledem na orientaci světových stran.

Jaký materiál zvolit ?


Bazény dělíme dle použitého materiálu na tři základní typy:

Plastové bazény (polypropylenové bazény)


Mezi výhody plastových bazénů patří dlouhá životnost materiálu, až 25 let, rychlá výstavba = rychlé koupání, jsou cenové výhodné a tvarově variabilní.
Nevýhodou je maximální hloubka 160 cm, tepelná roztažnost materiálu.

Fóliové bazény (DLW fólie)


Obrovskou předností fóliových bazénů je variabilita půdorysného tvaru s možností víceúrovňového nebo šikmého dna bazénu. Další neopomenutelnou výhodou je snadná renovace. Cesta k pořízení foliového bazénu je však o trošku trnitější než k plastovému bazénu, a to vzhledem k pořizovacím nákladům a k nákladům stavebního charakteru.

Keramické bazény


Pořízení keramického bazénu je finančně i technologicky nejnáročnější. Je to bazén pro náročného zákazníka s velmi dlouhou životností a vysokým komfortem. Nejvhodnější je pro vnitřní rodinné a veřejné bazény. Výhodou je hladký povrch, který se snadno čistí, velmi dobrá tepelná izolace.

A poslední otázka --- s kým spolupracovat ?

Společnost P-PLAST má dlouholetou zkušenost s výrobou a dodávkou (instalací bazénů). Společnost P-PLAST vám pomůže s výběrem materiálu podle vašich nároků a požadavků. Samozřejmě doporučí vhodné bazénové příslušenství. Bazény jsou dodávány kompletní, včetně veškeré vámi požadované technologie a popř. zastřešení.


Nejvyšší čas na bazén Adresa : http://www.p-plast.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: bazény,plastové bazény,fóliové bazény,keramické bazény,čov
Uloženo: 04.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde