SOUNDBLOCK® nová éra odhlučňovacích stěn

Unikátní patentovaný design systému SOUNDBLOCK® pomocí vnitřní zvuky pohlcující vrstvy efektivně brání zvukovým vlnám procházet přes gabionové zdi. Systém je dodáván v plochých baleních a může být rychle a jednoduše sestaven na místě určení. Oplocení vyšší než 6 m je možné postavit pomocí jeřábu. Stejně jako u gabionů společnosti BETAFENCE je systém SOUNDBLOCK® tvořen svařovanými drátěnými panely chráněnými vrstvou ZINCALU® Ultra vrstvou pro extra dlouhou životnost. Centrální výplň tvořená granulátem v kombinaci s vnější výplní z kamenů je ideální metodou odhlučnění.

Charakteristiky systému SOUNDBLOCK®


Standardizace

Systém SOUNDBLOCK® je předpřipravený a dostupný v různých velikostech ok svařované sítě.


Snadná instalace


Montáž je zajištěna jednoduchým vztyčením konstrukce na stranu do požadované polohy. Dlouhé propojené konstrukce lze realizovat ve velikostech od 2 do 10 m.

Výplň vnitřní sekce


V centrální sekci se používají pytle s výplní proti vyplavení a erozi vnitřního granulátu gabionu. Tato výplň pak poskytuje optimální odhlučňovací SOUNDBLOCK® efekt.

Výplň vnějších sekcí


Systém SOUNDBLOCK® umožňuje vnější sekce vyplnit jakýmkoliv typem materiálu (od kamene po sklo, včetně dřevěných třísek). Na odhlučňovacím gabionu lze pěstovat popínavé rostliny, které mohou přesahovat přes okraj

Systém SOUNDBLOCK® je výsledkem usilovné inovativní činnosti společnosti BETAFENCE - konceptem propojení výsledků laboratorní práce s požadavky zákazníků. Ideálním uplatněním gabionu a systému SOUNDBLOCK® je pak oplocení veřejných staveb, infrastruktury, inženýrských a kancelářských komplexů a různých architektonických komplexů.
SOUNDBLOCK® nová éra odhlučňovacích stěn Adresa : http://ploty-betafence.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Ploty, Betafence, oplocení domů, ploty, pletivo, sloupky, sítě, oplocení domů, o
Uloženo: 22.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde