Hledačka podzemních vedení ušetří peníze

V současné době roste při stavebních zemních pracích důraz na správné a komplexní získávání informací o průběhu inženýrských sítí nebo, chcete-li, podzemních vedení v dané lokalitě. Vhodná hledačka podzemních vedení vám při získávání takových informací znatelně pomůže.

Předcházení úrazům


Jde samozřejmě v první řadě o ochranu zaměstnanců před těžkými úrazy, které bývají způsobeny elektrickým proudem při přerušení elektrického vedení nebo výbuchem, to v případě přerušení plynového vedení. Nicméně jde i o eliminaci vícenákladů, které při nutné opravě a uvedení vedení do původního stavu značně finančně zatíží toho, kdo situaci zavinil. Používáním vhodných hledaček a lokátorů se dá velké většině takových událostí snadno předejít.

Spolehlivé výsledky


Nová generace hledaček inženýrských sítí označená jako EZiCAT i-Series je konstruována na zcela nové platformě nazývané DSP (Digital Signal Processing), která přináší výrazné zvýšení výkonu a spolehlivosti při vyhledávání oproti předchozím modelům. Lokátory podzemních vedení EZiCAT mají jednoduchou obsluhu, kterou po krátkém zaškolení zvládne i méně zkušený pracovník.

Hledačky EZiCAT mají odlehčenou, přitom však robustní konstrukci, které je speciálně konstruována pro používání v nepříznivých podmínkách na stavbách.

Neváhejte


Hledačka podzemních vedení EZiCAT může pracovat samostatně, nicméně nejlepších výsledků dosahuje při současném použití s generátorem signálu EZiTRACE. Pro vyhledávání nevodivých vedení se s úspěchem používá sonda EZiROD. Lokátor podzemního vedení EZiCAT i550 umí v součinnosti s generátorem signálu určit i skutečnou hloubku hledaného vedení pod povrchem – a to až do vzdálenosti 3m. Hledačky EZiCAT je možné objednávat i ve verzi s Bluetooth.
Hledačka podzemních vedení ušetří peníze Adresa : http://www.geopen.cz/cz/kategorie/hledacky-a-detektory/shop/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: hledačka podzemních vedení, lokátor, EZiCAT, generátor
Uloženo: 16.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde