Vysoušecí a filtrační síta - Czech Indus

Czech Industrial Fabrics je dodavatelem filtračních tkanin a vysoušecích sít pro papírenský průmysl. Naše průmyslové tkaniny jsou vyráběny ve výrobním závodě v České republice, který má více než 20-ti letou tradici s výrobou papírenských a filtračních sít. K výrobě se používají pouze osvědčená vlákna od renovovaných světových výrobců, což je základním předpokladem pro zajištění dobré a stalé kvality finálních výrobků.

Naším cílem je především dodat pro danou aplikaci nejlépe vyhovující tkaninu, a tím dosáhnout co možná nejlepších výsledků pro naše zákazníky. Proto je pro nás důležité seznámit se s výrobními cíli našich odběratelů a dobře porozumět výrobnímu procesu. Nejsme pouze prodejci tkanin, ale poskytujeme našim zákazníkům průběžně podle potřeby technickou podporu a servis.

Vysoušecí síta v našem sortimentu jsou určena pro všechny druhy papíru včetně speciálních sušících sít, která jsou odolná proti hydrolýze a proti vylepování nečistot. Síta se vyrábí v rozsahu prodyšností vzduchu 80 – 1000 CFM.

Filtrační tkaniny mají širokou škálu uplatnění v různých odvětvích průmyslu při oddělování vodních suspenzí. Příkladem použití může být odvodňování průmyslových a městských kalů na pásových zahušťovákách nebo síto-pásových lisech, filtrace jemných suspenzí na vakuových horizontálních filtrech, dále to jsou tkaniny pro dopravníkové pásy, srážlivé tkaniny na diskové a bubnové filtry, procesní pásy používané v různých odvětvích průmyslu atd.

Kromě standardních typů tkanin jsme schopni dodat také tkaniny podle specifikace zákazníka.
Vysoušecí a filtrační síta - Czech Indus Adresa : http://www.czechindustrialfabrics.cz/cs/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Filtrační tkaniny,Vysoušecí síta,Papírenský průmysl,Průmyslové tkaniny,Papírensk
Uloženo: 23.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde