Výroba nábytku špičkové kvality

LINEA Blansko je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti výroby nábytku sahající až do roku 1946. Základ výrobního sortimentu tvoří především nábytek na míru pro nejrůznější účely (nábytek pro domácnosti, kuchyně, nábytek pro veřejné budovy, nábytek pro hotely, restaurace a spousta dalších). Nábytek je vyrobený především z kvalitních domácích případně zahraničních komponentů dle přání zákazníků. Výrobní družstvo LINEA Blansko disponuje zkušenými zaměstnanci a všemi potřebnými technologiemi pro výrobu i těch nejnáročnějších nábytkářských sestav včetně keramických, kamenických, sklenářských a pasířských prací, takže není problémem vyrobit i ten nejnáročnější nábytek podle přání zákazníka . Dodání a realizace zakázek včetně finálních montáží je možná po celé České republice a dle domluvy i v zahraničí. LINEA Blansko má spokojené zákazníky a realizuje jejich zakázky i mimo Českou republiku například v Rakousku nebo Německu.


LINEA Blansko má především bohaté zkušenosti v navrhování a výrobě nábytku pro hotely a nábytku pro veřejné prostory. Tyto zkušenosti , seriozní přístup, dlouholetou praxi a výhodné ceny může nabídnout i Vám při realizaci hotelových interiérů, interiérů restaurací nebo dalších zakázek nejen v oblasti nábytku pro veřejné prostory, ale i nábytku pro domácnosti jako jsou například kuchyně nebo vestavěné skříně.


S výrobky společnosti LINEA Blansko jsou zákazníci dlouhodobě velmi spokojeni o čemž se můžete přesvědčit v bohatých referencích uvedených na stánkách společnosti www.linea-blansko.cz . V případě zájmu o služby společnosti LINEA Blansko využijte kontaktů na stránkách a můžete se těšit na seriózní přístup, odbornost a poradenství ze strany kvalifikovaných zaměstnanců.

Výroba nábytku špičkové kvality Adresa : http://www.linea-blansko.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: hotelové vybavení, hotelový nábytek, penziony, restaurace, atypické interiéry, v
Uloženo: 03.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde