Výroba a restaurování vitráží

Restaurování vitrají provádíme na základě restaurátorské licence Ministerstva kultury ČR. Zakázky na restaurování realizujeme po zpracování restaurátorkého průzkumu a cenové nabídky komplexně, včetně montáží a stavebního lešení. Provedli jsme již řadu náročných restaurátorských prací na nejstarších dochovalých vitrajích v Čechách, ze sbírek Uměleckoprůmyslového musea v Praze a Moravské galerie v Brně. Historicky a umělecky cenné vitraje dokážeme nahradit kopiemi či replikami z hlediska zachování originálu pro další generace.

Společně s architekty a akademickými malíři navrhujeme a realizujeme vitráže nebo skleněné výplně do moderních interiérů. Široká škála barevných skel a zajímavých struktur nabízí mnoho možností k vytvoření originální vitráže. Skleněné tabulky lze zasazovat do olověných či mosazných profilů, nebo skleněný obraz vytvořit pomocí tiffany techniky. Skleněné výplně je možné dotvářet také technikami:malbou sklářskými barvami a lazurami, pískováním, leptem či tavením skla (fusing).

Písecký ateliér nabízí zákazníkům dlouholeté zkušenosti a profesionální přístup při realizaci nových vitráží nebo restaurování historických vitrají.
Výroba a restaurování vitráží Adresa : http://www.vitraze-vintrova.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: vitráž,vitraj,výroba vitráží,restaurování vitráží,restaurování vitrají,malba na
Uloženo: 14.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde