Pneumatické prvky NORGREN

Firma Norgren CZ je výhradním dodavatelem pneumatických prvků a automatizačních systémů společnosti Norgren v České republice a na Slovensku. Ze svého sídla v Dlouhoňovicích a pomocí technických specialistů a poradců poskytuje svým zákazníkům veškeré služby pro úspěšné aplikace v nejrůznějších oblastech strojírenské výroby, od montáží automobilů až po chemický, textilní, farmaceutický nebo potravinářský průmysl.

Hlavním výrobním programem společnosti Norgren jsou pneumatické pohony, ventily, ventilové terminály, úpravny a regulátory vzduchu, šroubení a hadice. Pobočka v Dlouhoňovicích úzce spolupracuje s výrobní a vývojovou základnou Norgren CZ v Modřicích, ale i s ostatními závody v Evropě. To umožňuje dodávat pneumatické prvky v širokém sortimentu a podle požadavků zákazníka.

Společnost Norgren v sobě zahrnuje tyto současné nebo bývalé výrobce:
HERION, BUSCHJOST, LEIBFRIED, MARTONAIR, KIP, ENTOS, WALTER, WEBBER, KNORR, WATSON SMITH, DYNA-QUIP, BEECH, FAS

V průběhu mnoha let firma Norgren získala bohaté zkušenosti, které předává svým zákazníkům, aby se stali úspěšnějšími na celosvětovém trhu. Naší filosofií je nalezení správných pneumatických řešení zhotovených na míru zákazníka a dodávání cenově dostupných, spolehlivých a ověřených výrobků a technologií. Vysoce kvalifikovaní technici a specialisté poskytují zákazníkům veškerý servis a poradenství, aby nalezli optimální pneumatické řešení, a zvýšili spolehlivost a výkon zařízení. Dosažení tohoto úspěchu umožňují pneumatické aplikace, které jsou chytré, efektivní a snižují celkové náklady výrobcům i uživatelům.

Hranice lidských možností je neomezená. Chceme Vám nabídnout skutečné rozdíly, kterými předstihnete konkurenci.

YOUR SUCCESS. OUR PASSION.


Pneumatické prvky NORGREN Adresa : http://www.norgren.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: pneumatické, automatizace, hydraulika, válec, ventil, pohon, šroubení, hadice,
Uloženo: 20.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde