Plechy,trubky,profily,hutní materiál

Naší hlavní úlohou je nabídnout Vám, uživatelům, maximální komfort při zadávání poptávek a nalezení nejlepšího dodavatele. Pokud u nás zadáte poptávku, oslovíte tak touto poptávkou téměř všechny významné dodavatele hutního materiálu v ČR a SR. Svou poptávku můžete zadat na www.trubky-plech-profily.cz .
Dále náš web nabízí možnost získat mnoho informací a novinek týkajících se hutních materiálů na jednom místě. A nejen to! Je zde také katalog firem zabývajících se výrobou a prodejem hutních materiálů. Jsou zde zastoupeni dodavatelé a výrobci nerezových materiálů, uhlíkové oceli a neželezných kovů. Proto u nás můžete poptávat všechny druhy výrobků ve všech materiálových provedeních: plechy, trubky, profily, jackly, betonářskou ocel, trapézové plechy, příruby, fitinky, dna, dráty, kulatiny a mnoho dalších ... .
Prodejcům, velkoobchodům a obchodníkům s hutním materiálem nabízíme místo pro prezentaci firmy. Na tomto webu můžete prezentovat novinky, slevy a akce vaší firmy. Stejně tak je možné nabízet např. přebytečné zásoby a cenové akce v sekci NABÍDKY, nebo hledat zákazníky v sekci POPTÁVKY MALÉHO ROZSAHU. Nabízíme také reklamní plochu na tomto webu, je možné zde mít svůj baner, odkaz, nebo logo.
Plechy,trubky,profily,hutní materiál Adresa : http://www.trubky-plech-profily.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: plech,plechy,hutní materiál,trubky,profily,nerez,ocel,hliník,měď,potrubí
Uloženo: 07.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde