Paletový vozík - informace pro paletové

Co si představit pod pojmem paletový vozík?

Paletový vozík Maxilifter M20Paletový vozík je nepostradatelným pomocníkem v každé firmě, či skladu. Jestliže potřebujete co nejjednodušeji přemístit břemeno umístěné na paletě z bodu A do bodu B, je pro vás a vaši firmu paletový vozík nejlepším řešením. Při výběru paletového vozíku si nejprve ověřte, jak těžká břemena bude paletový vozík zdvihat. Standardní paletový vozík má nosnost 2000 kg. V některých případech tato nosnost nestačí a tak si pořídíte paletový vozík o vyšší nosnosti např. 2500 kg,

nebo 3000 kg. Zakázkově se vyrábí dokonce paletový vozík o nosnosti 5000 kg, ale to už má obsluha velké problémy s jeho manipulací, když je plně vytížen. Dalším kritériem výběru paletového vozíku je prostředí, kde budete paletový vozík provozovat. Na paletový vozík se dají montovat různé typy pojezdových a řídících kol podle kvality povrchu, kde bude paletový vozík pracovat. Standardní paletový vozík se dodává s pogumovanými koly, která jsou použitelná v 80% provozů firem a skladů. Manipulujete-li s břemeny o vyšších hmotnostech, je možné paletový vozík opatřit silonovými koly, které mají nižší valivý odpor. Polyuretanová kola má paletový vozík do čistších provozů. Jestliže manipulujete ve stísněných prostorách, je pro vás nejlepším řešením paletový vozík s kratšími vidlicemi. Naopak, jestliže potřebujete manipulovat s objemnějšími materiály, můžete využít paletový vozík s vidlicemi až 2000 mm. Do textilních provozů a papíren je vhodný paletový vozík s širším rozvorem vidlic. Pod speciální nižší palety můžete použít tzv. nízkoprofilový paletový vozík. V mrazírnách, kde je paletový vozík namáhán z hlediska střídání teplot je nejlepším řešením pokovený paletový vozík.
Doufáme, že jsme Vám poskytnuli pro Vás důležité a zajímavé informace a že i u vás, ve vaší firmě se brzy objeví nějaký ten paletový vozík.

Konstrukce paletového vozíku



Paletový vozík Maxilifter M20 - hydraulikaPaletový vozík představuje vynikající nástroj pro převoz a manipulaci nákladu, palet nebo rozměrově standardních boxů. Díky nízké hmotnosti, hladkému pohybu a ovládání jsou ideálním pracovním nástrojem.Paletový vozík se skládá z jednoduché hydraulické jednotky, oje s pákou, táhlem a upevňovacím řetízkem, který ovládá hydraulickou jednotku. Nosné vidle, páky přenášející zvedací efekt. Paletové vozíky jsou standardně osazeny 2 ks. řídících kol a pojezdových koleček, které mohou být jednotlivé nebo v provedení tandem.Provedení pojezdových koleček je různé. Záleží na povrchu pracovních komunikací.

Paletový vozík - proč, jak a kde?



Jste majitelem či majitelkou obchodu, dílny, menší nebo i veliké provozovny nebo skladových prostor? Potom pro Vás máme nabídku v dnešní době již nezbytného pomocníka - paletového vozíku. Jistě se ptáte, proč nezbytného? Odpověď je nasnadě. Dnes, kdy je téměř veškeré zboží a materiál dodáván na paletách, je manipulace s nimi bez paletového vozíku téměř nemyslitelná. Ten nejen že šetří především naši námahu, ale zároveň urychluje i práci. Pokud zohledníte tato dvě důležitá kritéria, jistě nad pořízením paletového vozíku budete přinejmenším uvažovat. Máme proto pro Vás připravenou širokou nabídku nových paletových vozíčků a velice rádi Vám poradíme, který by byl pro Vás ten nejlepší. Kromě prodeje samotného paletového vozíku je u nás samozřejmostí i kvalitní servis u zákazníka a prodej všech náhradních dílů. Je teď jenom na Vás, zda se pro koupi paletového vozíčku rozhodnete.
Paletový vozík - informace pro paletové Adresa : http://www.paletovevoziky.com
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: paletový vozík,paletové vozíky,vysokozdvižný vozík,vysokozdvižné vozíky,
Uloženo: 04.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde