Výroba dřevěných kostek s obrázky

Dřevěné obrázkové kostky

(nazývané též KUBUSY) jsou osvědčené hračky, které zajišťují rozvoj dovedností a představivosti dětí od věku 2-3 let, což je prověřeno jejich již téměř šedesátiletou tradicí. Větší děti často kostky používají jako tzv. základní stavební materiál na stavby hradů a staveb dle okamžitých, individuálních a spontánních nápadů.

Obrázkové kostky patří mezi kvalitní dřevěné hračky, které potěší a děti zabaví na delší nežli krátkou chvíli.

Tradiční dřevěné kostky s obrázky se sériově vyrábějí ve Staré Pace již od roku 1952. V dřívějších dobách byly na kostky lepeny jiné obrázky než dnes, na druhou stranu ale například kostky na motivy pohádky Sněhurka, nebo zvířátka „Husy“ a „Pes“ se vyrábějí snad již od úplného počátku a stále patří k velmi oblíbeným. Tyto nejpopulárnější obrázky kreslil/a zřejmě některý z místních občanů, avšak v současné době se ani neví, kdo vlastně skutečným autorem byl. Ten by byl asi překvapen, kolik statisíců kubusů s jeho obrázky se nakonec vyrobilo.

V podstatě nejdůležitější a nejpropracovanější činností je výroba kostek na zakázku. Můžeme hrdě prohlásit, že jsme specialisté přes dřevěné kostky. Ať už potřebujete jakékoliv obrázkové kostky, obraťte se na nás. A pokud Váš problém nevyřešíme, tak alespoň poradíme.

Všechny naše obrázkové kostky splňují přísné bezpečnostní a hygienické předpisy, jsou testovány státní zkušebnou a vyhovují normě EN 71, což stvrzují příslušné certifikáty. Používané obaly jsou plně recyklovatelné a jsme zapojeni do evropského systému recyklace obalů. Kostky se vyrábí z kvalitního, vysušeného, převážně smrkového dřeva z Podkrkonoší, obrázky a klihové lepidlo odebíráme od renomovaných dodavatelů.
Výroba dřevěných kostek s obrázky Adresa : http://www.topatoys.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Dřevěné kostky s obrázky, obrázkové kostky, kostky na zakázku
Uloženo: 04.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde