AZ-Zahrady Údržba a realizace zahrad

Nabízíme kompletní služby v oboru zahradní a krajinné tvorby. Navrhujeme a realizujeme úpravy soukromých zahrad, firemních prostor ,tak i veřejné zeleně. Vytváříme parkové úpravy v prostředí měst a obcí.Pokud si budete realizovat zahradu sami, zajistíme Vám rostliny za nejlepší ceny. Zajišťujeme komplexní celoroční údržbu soukromých zahrad a veřejné zeleně. Působíme převážně v Plzeňském regionu.
Biotopy - koupací jezírka

Přírodní vzhled a voda bez chemie,to jsou hlavní výhody biotopu. Minimální plocha jezírka,aby se v něm dalo koupat je 65-70 m2. Je to dáno tím,že polovinu plochy biotopu zabírá čisticí zóna s mokřadními rostlinami. Ty spolu s biomechanickou filtrací zajistí,aby voda zůstala čistá i bez použití chemických prostředků.

Používáme kvalitní PVC fólii,která je chráněna netkanou geotextilií.Vzhledem k vlastnostem PVC fólie jsme schopni vytvořit jezírko různých tvarů a velikosti.Snažíme se jezírka vhodně začlenit do zahrady, k čemuž používáme praný a tříděný říční štěrk,kameny,dřevo a jiné přírodní materiály.

Zahradní jezírka, potoky, potůčky

Voda,ať už v jakékoliv formě,je výborný prostředek,jak lze zahrada obohatit. A záleží jen na Vás,zda své zahrady ozdobíte jezírkem,potůčkem nebo jen pítkem pro ptáky. Voda v zahradě zvlhčuje mikroklima,což oceníte především v horkých letních měsících. Pokud je to jenom možné,nebojte se vodu přivést do Vaší zahrady.

Pergoly, altány a jiné dřevostavby

Při výrobě používáme především smrkové dřevo.Při realizaci altánů vycházíme zákazníkovi maximálně vstříc, proto je možné volit z různých rozměrů, různých druhů výplní (mříže šikmé, vodorovné, neprůhledné výplně a jejich kombinace ), různé střešní krytiny (asfaltový šindel, betonová,pálená taška ... ) a různé druhy povrchové úpravy.
AZ-Zahrady Údržba a realizace zahrad Adresa : http://www.az-zahrady.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: az-zahrady,zahrady,Biotopy - koupací jezírka,Pergoly, altány
Uloženo: 26.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde