UNIPACK Balicí systémy

Firma Milan Ligocki UNIPACK servis obalové techniky instaluje automatické i poloautomatické systémy v mnoha provozech zvučných jmen nejen v České, ale i Slovenské republice. Jde především o firmy z oborů papírenského průmyslu, elektrotechniky, strojírenství, hutnictví, ale i další, které vyžadují výrobu komplexního balicího a dopravníkového systému na míru.

Unipack se snaží podporovat také malé a střední provozy, a to pomocí sortimentu jednoduchých pomůcek. „Expanze internetu a internetových obchodů v České republice způsobila zvýšení zásilkového prodeje drobného zboží a tím i poptávku po časově nenáročném a bezpečnějším přepravním obalu. Firma proto nachystala vybavení balicích pracovišť do kompletních balíčků nářadí a vytvořila tak rychlou orientaci zákazníka v dané problematice.

Firma Unipack hodlá v prvé řadě i nadále podporovat kvalitní a inovační technologie celosvětově uznávaných firem Mosca, Robopac a Orgapack, kde se zkušenost v balení mnohokrát osvědčila a stroje dosahují dlouhodobě výborných výkonů. Milan Ligocki UNIPACK servis obalové techniky je ryze českou společností, která byla založena v roce 1991 v Třinci s cílem poskytovat zákazníkům páskovací technologie za přijatelnou cenu zajištěné prvotřídním servisem. Díky stabilnímu technickému a obchodnímu zázemí je schopna pružně reagovat na potřeby zákazníků v České i Slovenské republice.

Našim hlavním cílem je nabízet prvotřídní kvalitu produktů za konkurenční ceny a zajistit spolehlivou zpětnou vazbu pomoci servisního střediska. Klademe také velký důraz na kontakt se zákazníkem od osobního jednání po zákaznickou podporu.
UNIPACK Balicí systémy Adresa : http://www.unipack.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: balicí, stroje, technika, balení,obaly, páska, folie, spony, balicí technika, ob
Uloženo: 16.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde