Dřevostavby a pasivní domy

Na našem úžemí neustále roste potřeba po alternativních způsobech bydlení. Žití v pasivním domě je nejen přívětivé pro přírodu, ale také udává nový směr, jelikož zodpovědnost k životnímu prostředí je důležitá a pasivní domy a dřevostavby jsou v tomto ohledu užitečným a úsporným řešením.
Pasivní stavba je dům s velmi nízkou energetickou náročností. Dosahuje relativně nízkých hodnot na vytápěním právě vhodným architektonickým řešením interiéru a exteriéru, vhodnou orientací v terénu a důkladným zateplením pláště domu. Náklady na pasivní dům jsou poněkud vyšší oproti nízkoenergetickému domu, ovšem v dlouhodobém časovém horizontu se náklady určitě vrátí.
Rodinné domy typu dřevostavby mají několik podob. Rozlišujeme dřevostavby pro bydlení, dále okrasné dřevostavby a dřevostavby na sezónu. U dřevostaveb pro bydlení jde vlastně o stavbu rodinného domu s využitím co největšího množství dřevěné hmoty. Místo cihel nebo tvárnic je tedy použito dřevo, aniž by ale bylo poznat, že se nejedná o klasický dům z cihel. Ušetříte tak nejen díky tepelně izolačním schopnostem dřevostavby, ale i na rychlosti stavby a použitém materiálu.
Stavební společnost Fachkas s.r.o. se zaměřuje na stavbu pasivních domů a dřevostaveb na klíč. Nabízí vysokou variabilitu pasivních domů v několika typech dřevostaveb a nízkoenergetických domů. Zaručuje důkladnost a kvalitu zpracování, ze kterého má každý majitel nového pasivního domu maximální užitek.

Dřevostavby a pasivní domy Adresa : http://www.fachkas.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: dřevostavby, pasivní domy, nízkoenergetické domy, fachkas
Uloženo: 23.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde