Motorius

Diskontní prodej pohonů pro křídlové i posuvné samonosné brány WINGO, METRO, MOBY, ROBO, ROBUS, THOR, TOONA, automatických závor WIL, SIGNO, dálkového ovládání FLOR, MOOVO, garážových pohonů pro vrata SPIN, fotočlánků BF a výstražných lamp LUCY.

Dovolte nám představit e-shop největšího dodavatele automatizační techniky v České republice. Jsme na trhu již od roku 1993 a naše znalosti a zkušenosti tomu odpovídají.

Na tomto místě nakoupíte pohony a jejich příslušenství se 100% zárukou servisu i po letech. Případné problémy řešíte přímo s námi z titulu výrobce, výhradního dovozce anebo autorizovaného národního distributora v ČR. Mezi Vámi a námi tak není žádný mezičlánek, který by náhodou mohl ukončit činnost. ***

V nabídce najdete jenom ten nejpopulárnější sortiment. Pokud potřebujete další informace, zboží či pomoc, obraťte se prosím na provozovatele těchto stránek. Budete přepojeni na odborníka pro požadovaný výrobek, který Vám zodpoví Vaše dotazy

Sortiment a možnosti našich skladů jsou obrovské. Nebudete muset čekat na žádné doplňky. Provozujeme telefonickou HOT-LINE pro technickou pomoc, kdyby jste se náhodou při montáži dostali do nesnází. Ke všemu zboží jsou k dispozici prvotřídní české manuály.

Zboží koupené v tomto e-shopu je dodáváno odděleně od zboží hlavních skladů. Nevztahují se na něj žádné obchodní podmínky, ani dopravní limity či jiná ujednání z rámcových smluv společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. (toto omezení platí rovněž pro konsignační sklady). Budete-li tedy potřebovat i jiné zboží, objednávejte jej prosím odděleně.
Objednávky vyplňujte přímo na tomto portálu, nepoužívejte kalkulační a objednávkový software Offer2000.

Ať se Vám líbí.
Motorius Adresa : http://www.motorius.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: wingo,kit,metro,moby,robo,robus,wil,signo,pop,thor
Uloženo: 30.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde