Elektronické podnikání

Já vám chci na svých stránkách ukázat, že vydělávat na Internetu lze i bez obrovských investic. Nejspíše to nebudou milióny, ale docílit pravidelný, velmi slušný příjem není až tak nemožné. Vždy však mějte na paměti tři základní pravidla pro podnikání na Internetu!

Něco málo investovat, neustále se učit a zdokonalovat
a vytrvale pracovat!

Bez dodržování těchto základních pravidel podnikání na Internetu, nemáte šanci vydělat ani korunu.Pojďme se spolu podívat, jaké možnosti nám současný Internet poskytuje k tomu, abychom si vylepšili svou finanční situaci bez velkých rizik a investic.Většina lidí má zažito, že za čas, po který jsme v práci, náleží odměna. Ale žijeme v době moderních technologií, internetu, ve které můžeme dospět k zjištění, že internet bude vydělávat za nás, protože je přístupný nonstop.Bez pevné pracovní doby, bez šéfa, bez strachu z výpovědi, bez ranního vstávání, s dovolenou kdykoliv, s neomezeně vzrůstajícím pravidelným měsíčním příjmem, s volným časem pro rodinu a koníčky… Toho všeho lze dosáhnout, a to dlouhodobou, trpělivou, ale jednoduchou prací (je třeba jen PC s internetem)

Podle statistik denně na internetu začínají pracovat stovky lidí a tento trend neustále roste...Je to jen na Vás kolík budete chtít do svého podnikání na internetu věnovat času a trpělivosti...Internet je v historii nejrychlejším se šířícím médiem. Rozhlasu trvalo 38 let, než docílil svých prvních 50 miliónů posluchačů ve světě, televizi to trvalo 13 let, ale Internet toho dosáhl za pouhých 5 let. Jen v samotných USA se dnes odhaduje na 150 miliónů uživatelů Internetu. 80% domácnosti v USA nějakým způsobem využívá služeb Internetu a pro rok 2007 jsou odhady až na 95% ze všech domácnosti v USA a Kanadě. Podobný rozvoj je v Evropě. Objem on-line obchodů jen v roce 2006 dosáhl neuvěřitelných 380 miliard dolarů a odhady pro rok 2007 uvažují s nepředstavitelnou částkou 3 bilióny USD.V ČR jsme na začátku.


Elektronické podnikání Adresa : http://dali.webnode.cz
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: podnikání po internetu,MLM,provizní systém,minimální počáteční investice,
Uloženo: 25.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde