průvodce světem peněz na internetu

Každý z nás jistě narazil na stránky typu: " S námi vyděláte xxxxx,-Kč z pohodlí domova jen za několik minut denně". Narovinu vám povím, že to je hloupost a pokuď čekáte stránku obdobného ražení, tak už dál nečtěte. Nic takového vám totiž nenabídnu. Výdělek na internetu se vybudovat dá, ale je to hodně práce, těžké začátky a hlavně mít chuť neustále se něco učit.
Tyto stránky mají za úkol vám vše alespoň trochu ulehčit. V několika sekcích zde najedete nejen, jak začít, ale i denně aktualizovaný přehled firem, kterým jsem já osobně dala svoji důvěru. Jelikož se zde vyskytují i výdělky s investicí, považuji za důležité upozornit na sekci zvanou Fóra,Partnerské weby a Hyip monitory. Zde jsou umístěny odkazy na články a diskuze o investičních programech. Samozřejmě je již jen na vás, zda všemu, co najdete někde na internetu uvěříte, ale tyto stránky jsou určené hlavně k tomu, abyste se dozvěděli, kam se obrátit pro více informací, pokuď byste tento způsob přivýdělku chtěli zkusit, a také ke zmírnění nebezpečí, že o své vydělané peníze přijdete.
Pokuď by vás stránky zaujaly a chtěli byste i vy vytvořit svůj vlastní web, máte k dispozici další sekci, která se jmenuje Zdarma. V ní najdete pomoc při tvorbě webu od A-Z.
Nic ale není úplně zadarmo. A tak v čem spočívá tato pomoc vám neprozradím. Řeknu již jen to, že je určena všem, kteří si chtějí zhotovit své stránky. Na více se již mrkněte sami.
průvodce světem peněz na internetu Adresa : http://mujweb.cz/Obchod/internetbussines
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: výdělek, e-gold, hyip, zdarma, tvorba webu
Uloženo: 06.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: 3.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde