Volná pracovní pozice NET developer

Pracujete v odvětví informačních technolgií? Máte zkušenosti s vývojem aplikací podle zadaných požadavků? Společnost Systeum shání nové zaměstnance. Jsme moderní, stabilní společnost poskytující svým zákazníkům vývoj softwarových řešení na míru jejich požadavkům. Nabízíme moderní pracovní zázemí, volnou pracovní dobu a získávání jedinečných znalostí ze světa IT.
Sháníme zkušené pracovníky pro vývoj aplikací v .NET platformě. NET Developer je odpovědný za vývoj a implementaci softwarových řešení pro naš zákazníky. Velký důraz klademe na kvalitu odvedené práce a komunikační a organizační schopnosti. Pro zájemce jsme připravili motivační nadprůměrné finanční ohodnocení a příjemné pracovní prostředí.
Nemáte zkušenosti právě s programováním v .NET? Nevadí, navštivte naše webové stránky. Volné pracovní pozice Praha čekají na správné pracovníky. Neváhejte nás v případě zájmu kontaktovat. Děláme vše pro podporu osobního i profesionálního růstu našich pracovníků. Rozšiřte tým společnosti Systeum.

Volná pracovní pozice NET developer Adresa : http://www.systeum.cz/NET-developer
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: net developer, volné pracovní pozice praha
Uloženo: 24.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde