Šperky SBS TRADE-přivýdělek-práce z domu

Nabídka spolupráce s českou firmou SBS TRADE s.r.o. Výhodné nákupy se slevou, možnost práce z domu, přivýdělku a seberealizace zvláště pro maminky na mateřské dovolené a další, kdo chtějí pracovat z domova a tím si zajistit další příjem. SBS TRADE s.r.o. je český výrobce a dodavatel špičkové pokovené bižuterie, stříbra a šperků z chirurgické oceli. Na trzích střední Evropy působí již od roku 1996 a za tuto dobu dodali své výrobky milionům spokojených zákazníků a spolupracovníků.


Registrací k české firmě SBS TRADE získáte doživotní slevu 20% na veškerý sortiment - slevu můžete využívat pro své vlastní nákupy či k nákupům dárků svým blízkým a známým k různým příležitostem :-)



Zároveň máte možnost si přivydělávat prodejem šperků za prodejní ceny, uvedené v katalogu ( Vy nakupujete za cenu sníženou o Vašich 20% slevy ! ). Rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou je potom Váš zisk. Šperky se objednávají mailem či telefonicky na distribučních skladech a doručeny jsou poštou na dobírku do 8 dnů od objednávky. Na šperky je samozřejmě 2 letá záruka a záruční a pozáruční servis.


Firma SBS TRADE nabízí svůj sortiment pouze prostřednictvím prodejců - distributorů a jejich osobním kontaktem se zákazníkem. Spolupráce je na základě smlouvy a nemáte žádné svazující podmínky a omezení - např. povinné měsíční či roční odběry, obnovovací poplatky apod.!!! Objednáváte jen když chcete a kolik chcete !


Zároveň máte možnost začít si tvořit svou vlastní skupinu spolupracovníků, které k této spolupráci s SBS TRADE přivedete ( zaregistrujete je ) a tím se stanete jejich "sponzorem". Z Vašich nákupů i nákupů vašich spolupracovníků - vaší " sítě " se Vám načítají body a po dosažení určité výše bodů se stáváte Managerem M1 ( můžete dosáhnout i dalších vyšších pozic ) a od té doby Vám půjdou každý měsíc provize z obratu Vaší sítě na Váš účet a o tuto pozici již nepřijdete !!!


Je jen na Vás, jaké způsoby přivýdělku zvolíte a jak intenzivně se jim budete chtít věnovat !!!





Šperky SBS TRADE-přivýdělek-práce z domu Adresa : http://www.sperky-sbs-trade.mypage.cz
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: sbs trade,šperky,práce z domu,dárky,přivýdělek, příležitost,nabídka,domácí práce
Uloženo: 17.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde