Vydělávej na internetu!

Toto jsou stránky zabývající se systematickým výdělkem z domu a získávání peněz na intenetu pomocí PTC (klikaček). Najdete zde návod, jak si vytvořit účet na elektronické peněžence a přehled nejlepších a nejvýnosnějších klikaček + rady a tipy jak z nich vytěžit co nejvíce peněz.

VŠE JE ZDARMA, LEGÁLNÍ A BEZ POČÁTEČNÍCH INVESTIC!!! OPRAVDU TO FUNGUJE!!!! NENÍ TO VĚKOVĚ OMEZENO!!!!

Klikačky ( neboli PTC) jsou v současnosti asi nejrozšířenější způsob vydělávání peněz na internetu. Princip je v klikání na odkazy, na kterých musíme vydržet po dobu 15-30 sekund. Pravděpodobně si položíte otázku, kde společnost ty peníze, které vám vyplácí sežene? Je to tak, že reklamy na klikací společnosti dávají společnosti, které chtějí, nebo potřebují své stránky nějak zviditelnit a samozřejmě si za to musí zaplatit. Část peněz získávají právě registrovaní členové za klikání, část si nechá spoolečnost vlastnící klikačku. Bohožel existují i takové společnosti, které nevyplácejí peníze nebo nějak jinak podvádějí své registrované členy -tzv. SCAM. Proto je dobré se registrovat jen na osvědčené a platící klikačky. Asi největší výhodou klikaček je, že pod sebe můžete registrovat tzv. refferaly - lidi kteří svým klikáním vydělají většinou stejnou sumu peněz i vám, ačkoli jim se jejich zisk nezmenší - představte si, že máte pod sebou refferala, který naklikal dejme tomu 10$. Refferal má tedy svých 10$, což představuje 100% jeho výdělku, ovšem vy získáte prakticky bez práce úplně stejnou sumu peněz - tedy také 10$. Některé servery nabízejí možnost zakoupení balíčků s refferaly nebo jednotlivé refferaly na pronajmutí, které vám poté server přiřadí - to je na klikačkách asi to nejlákavější.

Příklad:
-Klikneme denně na 20 odkazú po 0,01$ - to je 0,2$
-20 reeferalu klikne také na 20 odkazů - to je celkem 4$ denně.
-za týden to je celkem 29,4$ (cca 590Kč)
-za měsíc to je celkem 126$ (cca 2500Kč)
-za rok to je celkem 1512$ (cca 30000Kč)

Pokud si koupíte balíček třeba 500-ti refferalů tak můžete mít v ideálním případě MĚSÍČNÍ výdělek třeba 3000$ (cca 60 000 Kč!!!). Počet refferalů je na některých stránkách neomezený. Ovšem berte v potaz že všichni vaši refferalové nemusí a pravděpodobně ani nebudou klikat pravidelně každý den, v reálu bývá výdělek tak o 50% nižší, ale i to bývají opravdu hodně pěkné peníze.


Vydělávej na internetu! Adresa : http://bestklikacky.webnode.cz/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: Výdělek na internetu, klikačky, nejlepší klikačky, best PTC, neobux, bux, buxism
Uloženo: 20.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde