Společnost Canadian Diamond Traders

Produktem společnosti jsou diamanty:

Společnost je velkoobchodním dodavatelem diamantů na světovém trhu už řadu let. Základ prodeje se odvíjí od skutečnosti, že společnost těží diamanty z bohatých diamantových dolů Jižní Afriky a Indie. Zakladatelé společnosti jsou spoluvlastníky těchto diamantových dolů. V Africe, stejně jako v Indii, je zde velice levná pracovní síla, což dovoluje získat diamanty za velice nízké ceny. Pro společnost je to fakticky „kamení „. Kupuje „kamení“, a prodává diamanty.

Společnost nakoupí „kamení“ například za 10-30 USD a prodá za 1000 USD, přičemž nachází spokojené zákazníky, protože na světovém trhu takový opracovaný“kámen“ může stát 2, 3, 5 i 10 tisíc USD.

Prodej kamenů za 1000 USD je vždy pro společnost výhodný a investice do kamenů od této společnosti je výhodná pro kteréhokoli klienta. Tato společnost tak nabídla velice jednoduchý a ojedinělý dostupný program prodeje, v němž každý člověk má možnost stát se sběratelem diamantů a dostat i do vlastnictví diamanty, které se doručují na jeho jméno a mimo to, pokaždé obdržet ještě odměnu ve výši cca 2.300 USD za provedenou práci, znovu a znovu. Brriliant je velikosti 0,5 karátů. Některé jsou lehce zabarveny do světložluté nebo světlomodré barvy . Chci zdůraznit, že diamanty se stávají vašim vlastnictvím, stáváte se jejich sběratelem a pokud chcete, můžete je i dále volně prodat.

Odměnu - za Vaši práci, tj. za doporučení/aktivaci - čerpáte platební kartou, kterou vám společnost pošle doporučenou poštou na Vámi uvedenou adresu. Karta je vydaná zahraniční bankou a jmenuje se Master Card. Je použitelná v každém bankomatu, kde je uveden název Master Card. Brilianty nám doručuje z Kanady společnost DHL nebo i jiná podobná společnost.
Společnost Canadian Diamond Traders Adresa : http://muj-diamant.webnode.cz/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: Canadian, Diamond, výdělek, katalog, Traders, Diamant, CDT, system 21 stoleti, s
Uloženo: 23.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde