výdělek z domova

Každý z nás sní o lepším životě. Chceme rychlejší auta, krásnější domy a exotičtější dovolené. Chceme, abychom vydělávali hodně peněz rychle a jednoduše. Nechceme celý život tvrdě pracovat, abychom nakonec zjistili, že jsme staří, nemocní a chudí. Chceme si života užívat plnými doušky. Vždyť na světě jsme pouze jednou …
Kdo jsme?

Jsme skupina lidí, kteří se rozhodli přistoupit ke svému životu jinak než ostatní. Naším cílem je žít, nikoli živořit. Naším cílem je peníze vydělávat a utrácet na realizaci svých snů a nikoli dřít s vědomím beznaděje. Naším prostředím je síťový marketing. Přistupujeme k němu ale jinak než ostatní. My nechceme prodávat prášky na praní. My nechceme vnucovat svým známým parfémy či zaručené přípravky k hubnutí. Rozhodli jsme se maximálně využívat internetu a jeho vymožeností, abychom mohli vydělávat jednoduše, rychle a pouze prostřednictvím inzerce na internetu.

Předtím jsme se osobně neznali. Dnes tvoříme dynamickou a stále rostoucí skupinu lidí, kteří jdou za svým cíle. Můžete být její součástí. Můžete se stát našimi přáteli a spolupracovníky. Nenutíme Vás k ničemu, ale je nás už více než dva tisíce. A to za pouhých 6 měsíců, co jsme náš projekt rozběhli. Rozhodnutí je na Vás. My Vám pouze řekneme, co a jak je třeba dělat.

Kolik Vás to bude stát?

Začneme od financí. Celkové náklady Vás budou stát v České republice cca 180,- Kč a na Slovensku cca 9,- €. Toť vše! Žádné další finanční investice z vlastní kapsy nebudete muset platit.

Co budete dělat?

Je to jednoduché. Emailem dostanete postupně několik příloh ve formátu MS Word. Ty budou obsahovat popis jednotlivých kroků, které budete postupně realizovat. Mimo to obdržíte seznam inzertních systémů v různých zemích, texty vzorových inzerátů a další doplňkové informace. Jediné, co budete totiž dělat, je inzerovat na internetu a odesílat zájemcům o informace jeden jediný dokument, který bude obsahovat tyto údaje, jeden odkaz s návodem k registraci a pak návod na to, jak si emailem požádat o informace o dalším postupu.
Vše ostatní již bude zajišťovat speciální emailový systém, který bude tyto informace postupně zasílat všem zájemcům.

Co nebudete muset dělat?

Jak již bylo uvedeno, nebudete muset nikomu nic prodávat. Nebudete muset nikomu vnucovat žádné výrobky a ani další služby. Vše funguje automaticky na základě emailového požadavku o ochotě zapojit se do našeho systému zasílaných jednotlivými uživateli. A pokud dodržíte námi navržené postupy, nikdo Vás nemůže nikdy obvinit ze SPAMU, nikdo Vás nemůže obvinit, že rozesíláte nevyžádanou poštu! Budete moci pracovat v jednoduše, v klidu a v bezpečí svého domova, bez rizik spojených s klasickým podnikáním. Jediné, co budete potřebovat je počítač, internet a pár hodin týdně, které věnujete podávání inzerátů a odpovědím na emaily.

Funguje to?

Zde je několik příkladů toho, kolik si vydělalo pár lidí z našeho středu:

A.S. - student 18 let
Studuji konzervatoř a jako každý student jsem neustále ve finanční tísni. Proto jsem se před několika měsíci rozhodl, že si najdu brigádu a nějaké peníze si vydělám. Jenže v dnešní době se jakákoli práce hledá dost těžko. A ani já jsem nedokázal nic normálního najít. Pak jsem na internetu našel inzerát, který mi sice práci nenabídl, bylo tam ale uvedeno, že hledají lidi, kteří chtějí vydělávat a nebojí se proto něco udělat. Na inzerát jsem odpověděl a přišel mi první dokument, který popisoval základní parametry příští spolupráce. Dokument jsem si přečetl a zprvu jsem nebyl nijak nadšen. V první chvíli jsem toho dokonce chtěl nechat a několik týdnů jsem v tom nedělal vůbec nic. Teprve koncem ve druhé polovině prázdnin po dalším marném shánění nějaké brigády jsem se k tomu vrátil a řekl jsem si, že to zkusím. A během prvního měsíce, co jsem začal postupovat podle návodu, jsem si vydělal celkem 2438,- Kč. A to nejenom v české měně, ale i v polských zlotých a něco dokonce i v eur
ech. Teď už vím, že vydělávat lze i jinak, než na brigádě a časově mi to vezme tak 30 minut „práce“ denně. Vřele doporučuji každému, kdo se nebojí vyzkoušet něco nového!

M.B. - učitel 25 let
V programu jsem již 4 měsíce a během této doby jsem si vydělal skoro 12 tisíc! A co dělám? Asi tak hodinku denně inzeruji, mluvím s lidmi na Skype a odpovídám na emaily. Nic neprodávám a nikoho k ničemu nenutím! Věřím, že už za několik měsíců můj příjem z tohoto původně „přivýdělku“ bude větší, než moje dosavadní mzda! Pokud si alespoň trochu věříte, neváhejte, nemáte co ztratit :)

D.S. - OSVČ 43 let.
Projekt dělám asi 5 měsíců a týdně si takto přijdu na 3 až 7 tisíc. Je to v dnešní době znatelná pomoc v domácím rozpočtu. Ověřil jsem si, že to funguje a teď jdu do toho naplno!

Co bude dál?

Projekt se překládá do dalších jazyků (angličtina, němčina, španělština, ruština, polština … atd.) a všichni, kdo jsou do něj zapojení a projeví o tyto překlady zájem, budou moci jednoduše inzerovat i v zahraničí. Informační emailový systém pak udělá zbytek práce za Vás – povede postupně zájemce ze zahraničí stejným způsobem, jako bude vést nyní i Vás.

Pokud se k nám chcete připojit, dodržte následující postup:

výdělek z domova Adresa : http://www.vydelekzdomova.openmlm.eu/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: prace doma vydelek brigada
Uloženo: 22.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde