Nabídka prací z domu

Asi nejznámnější práce na doma, tedy spíše práce po internetu je využití služby "mailing". Náplní této práce je čtení reklamních emailů, kde za každý email získáváte zaplaceno v korunách. Reklamní emaily, které Vám přicházejí nemusíte ani číst, stačí když kliknete na potvrzující link v přišlém reklamním emailu. Tímto kliknutím si zajistíte, že systém zaeviduje email jako přečtený a na Vaše konto bude připsána částka za klik. Jedná se o nenáročnou práci, která vyžaduje minimum Vašeho času a minimální odborné znalosti. Ideální možnost výdělku prostřednictvím této práce doma. Dostaňte zaplaceno za čtení mailů

Shánějte další osoby pro práci domů

Co většina internetových stránek nabízejících práci po internetu neuvádí, je že pouhým čtením reklamních emailů je možné si vydělat měsíčně odhadem 50,-Kč. Je to způsobeno tím, že provozovatelé reklamní mailové služby samozřejmě mají spočteno, že více jak 100 reklamních mailů měsíčně nepošlou.
Jak je tedy možné vydělat?

Tajemství vyššího výdělku (v řádu až tisícovek korun měsíčně) tkví v hledání referallů, osob které budou zaregistrovány pod Vaším účtem a budou číst stejné emaily s Vámi, tím se samozřejmě výdělky násobí. S každým dalším člověkem, kterého seženete vyděláte více peněz, až se dopracujete k tomu, že touto prací doma získáte až 5000,-Kč/měsíc. Takovým referalem může být kdokoli kdo má emailový účet a kdo se zaregistruje na stránkách služby pod Vaším referenčním odkazem. Váš referal může shánět další osoby pod sebe a i Vám budou přibývat peníze na účet až do 3. úrovně.
Návod na registraci služby

* Založte si nový emailový účet, nejlépe na www.gmail.com. Oddělíte tak reklamní poštu od své osobní a navíc služba mailing nepodporuje většinu českých freemailů jako např.: seznam.cz, centrum.cz, post.cz ap.
* Registrujte se do služby mailing pomocí tohoto odkazu.

Nabídka prací z domu Adresa : http://pracuji.okamzite.eu
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: práce na doma, práce doma, práce po internetu, práce na PC
Uloženo: 13.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde