Modelingový portál – Galerie Modelek

První místa ve vyhledávači Google, Seznam na slova - modelky, galerie modelek, modeling, atd.


Představujeme Vám modelingový portál - Galerie Modelek, který je rozšíření stávající modelingové agentury - Public Revelation. Na tomto portálu můžete zveřejnit své osobní i ( amatérské ) fotografie, které jsou nedílnou součástí prezentace profesionálních modelek. Jelikož se klade důležitost při rozhodování o výběru tváře i na civilní vzhled bez komerčního vykrášlení, proto je tento druh stránek hojně navštěvován hledači tváří, z řad profesionálů či amatérů.

Z tohoto důvodu byl vytvořen a spuštěn agenturou Public Revelation tento modelingový portál Galerie Modelek pro Vaši vlastní prezentaci a je koncipován jako komplexní databáze zájemců o spolupráci v oblasti - film, kompars, reklama, modeling a fotografie. Cílem je vytvořit co možná nejobsáhlejší databáze různých typů osob, bez jakéhokoliv omezení. Jelikož dnešní požadavky, právě třeba pro reklamu se neopírají o předem určené pravidla všeobecné ?krásy", ale především o originalitu, která svým způsobem donutí běžného člověka zastavit a podívat se. Proto je registrace všech typů lidí bez ohledu na věk a vzhled, kteří chtějí touto cestou najít vhodnou práci.

Honoráře se pohybují za každý den dle konkrétní akce tj. cca od: 1500,- do 10 000,- den projektu, natáčecí akce či filmu atd. Je však nutné se registrovat on-line přesně podle pokynů v sekci registrace vpravo v kolonce přihlásit, vždy po registraci vložte své aktuální fotografie.
Mnohem více dnešní trendy nutí hledat tváře, které se přiblíží realitě běžného života a to jsou důvody, že se oslovují čím dál více lidi úplně normální. A to proto, aby se reklamní kampaň co nejvíce přiblížila Vám, tedy potencionálním kupujícím. Z tohoto důvodu se stále častěji objevuje poptávka po mužích, ženách i dětech, které potkáváte na ulici. Tento trend vstupuje i do světa reklamy.

Neustále se snažíme pracovat na propagaci, aby naše stránky navštěvovaly, fotografové, castingové, komparsní agentury a mimo jiné i filmové produkce, které zde hledají vhodné typy do svých projektů. Můžete to být právě Vy, kdo už zítra bude osloven a bude Vám nabídnuta role ve filmu, nebo focení do reklamy.

Velkou Výhodou tohoto modelingového portálu je, úzká spjatost s modelingovou agenturou, která nejenom, že zajišťuje zakázky svým modelkám, ale neustále rozšiřuje svůj tým. V tomto je Vaše šance vyzkoušet možnost vstoupit do této agentury mnohem jednodušší. Agentura Vám vytvořili dokonalou prestižní kolekci, na Vaši úspěšnou propagaci. V případě, že se obrátíte na nás a budete vhodný typ, dostanete Nejvýhodnější nabídku na internetu: nafotíme Vám prezentaci na profesionální úrovni - ZDARMA bližší informace naleznete na stránkách agentury Public Revelation: www.public-revelation.com v sekci News.
Modelingový portál – Galerie Modelek Adresa : http://www.galerie-modelek.cz
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: Modelky, modeling, nové tváře, casting, modelingová agentura Public Revelation,
Uloženo: 26.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde