BiteFight CZ online RPG hra

Na začátku si vyberete zda chcete být ze dvou postav
úpír používající své ostré špičáky jako hlavní zbraň a vysává svoji obět po litrech
vlkodlak prosperující díky své velké síle roztrhat vše na malé cáry masa.

účel hry:
Účelem hry jako všude je stát se nejlepším. Je tu řada věcí které při dobré kombinaci dokáží někteří velice dobře zúročit.

Trénink:
Zde si určujete z 5 faktorů (síla, obrana, šikovnost, výdrž, kouzlo osobnosti). Síla či obrana je všem více méně jasná, bez této atributy nejde přežít ani vyhrát. čím více tím lépe. Šikovnost vám zaručí jak se v boji budete pohybovat, uhýbat ranám nepřitele. Výdrž je také velice důležitá, určuje vaši výdrž v daném boji, čím více tím lépe soupeře dokážete donutit k nějaké chybě, kterou z vysílení není schopen udělat. Kouzlo osobnosti je důležité při výběru druhu lovu.

Lov:
Lovit se dá 2 způsoby. První z nich je zavítat do ulic města na určitou dobu a lovit co nejvíce lidí a získávat z nich peníze. Právě zde je důležité kouzlo osobnosti. Pokud je osobnost na nízké hranici moc lidí k sobě důvěryhodně nenalákáte a tudíž nemáte takovou příležitost jako bytost s velkým kouzlem osobnosti, která k sobě naláká mnohem více lidí = více peněz. Tato činost stojí 10 zlaťáku a rozmezí lovu je mezi 10 minutami až 2 hodinami. Avšak lze využít maximálně 2 hodiny denně.

Druhý zpusob je napadnout protivníka buď náhodně nebo pokud máte vytypovaného soupeře a znáte jeho jméno, tak můžete napadnout právě jeho. Tato činnost se dá velice dobře ovlivnit a tzv. ochcat. Předtím než zvolíte vlastní boj tak se dozvíte jméno a atributy soupeře. Někdy výhoda, někdy soupeře i podceníte.

Pokud soupeře porazíte nebo nalovíte dost lidí tak získáváte zkušenosti, které se poté přemění na úroveň postavy.

Nákup zbraní:
Ve městě se dá nakoupit slušná výbava zbraní či brnění nebo lahviček na uzdravení. Vše záleží na vaší aktuální úrovni postavy a vaší finanční situaci.

Práce:
Pokuď zrovna nemáte čas nebo jste ve škole, v práci či na procházce přírodou a nemáte čas na to se hře věnovat, můžete ji poslat do práce. Daná práce spočívá v tom, že děláte hrobníka za 40 zlatých na hodinu. Od 4 úrovně zde pracujete na zahradě (asi sázíte kytky na hroby :D ) za 80 zlaťáků za hodinu. Také se zde získávají zkušennostní body.

Úkryt:
Nezbytnou součástí je také vaše přežití a vyhnutí se soupeřům. Proto si můžete postavyt skrýš, které vám víceméně zajistí aby vás nenapadli. Ke skýši si můžete dokoupit krajinku lesu ( maskování především :) ), dále malebný chodníček, zdřejmě aby si nepřítel, který vás chce napadnout neušpinil boty :D.Malý plůtek, aby to odradilo nezvané hráče, kdo by se namáhal přelejzat plot že?

respekt:
respekt je dán tím, čím více máte kořisti, tedy upíři si odnášejí litry krve a vlkodlaci kilogramy masa. Kdo by se pouštěl na někoho s 4000kg masa, když sám má 50kg

Premium účet:
Pokud jste bohatí a nevadí vám platit si různé výhody (vylepšení zbraní, brnění, lahvičky na útok/obranu ) tak i pro vás je tu možnost platit zahraniční měnou :)
BiteFight CZ online RPG hra Adresa : http://www.bitefight-cz.info
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: BiteFight,rpg,hry,online,zdarma,1000her,on-line,onlinehry,1000her,hrej,superhry,
Uloženo: 08.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde