MarioLand

Mario Land


Mario Land je webová stránka jedné z nejznámnějších a nejoblibenějších počítačových her na světě. Najdete zde mnoho užitečný rad a informací o hře a web návštívilo přibližně 15tis. uživatelů internetu.

Přehlednost
Stránky jsou poměrně dobře propracované. Na levé straně menu, dobře čitelné. Málou výtkou by mohly být příliš časté textové reklamy, pod každou stránkou ve vloženém rámci, trochu to kazí dojem.
65%

Aktualizace
Myslím, že je web poměrně často aktualizovaný, i když nejde o každodenní aktualizace, ale autor nezahálí. Neškodilo by zařadit na stránky datum posledního vylepšení, tak aby uživatelé těchto stránek měli přehled o novinkách.
70%

Obsah
Obsahově jsou stránky na velmi dobré úrovni, je zde jasně viditelné vymezení a téma stránek a myslím, že každý, kdo hledá různé informace, obrázky a další věci o hře Mario, bude spokojen. Najdete zde obrázky z her, také videa, historii a mnoho dalšího. Jsou zde i odkazy na jiné stránky, kdyby se náhodou stalo, že zde něco nenajdete.
100%

Komunikace s návštěvníky
Na stránkách je kontakt na autora stránek a co je určitě plus, je forum, na kterém si lidé mohou povídat po registraci o různých zážitcích s touto hrou.
90%

Grafika
Vzhled stránek se určitě každému zalíbí. Hezký nadpis na horní části stránek a pěkně graficky uprvené menu.
80%

Vyhodnocení: 81%
Velmi dobré hodnocení. Určitě tyto stránky potěší, každého čtenáře, jež se chce dozvědět o hře Super Mario. Navíc si může vyměnit názory s jinými fandy a dobře tak strávit svůj volný čas. Doporučuji...

RockySouthPaw 22. ledna 2009
MarioLand Adresa : http://www.marioland.wgz.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Autor: rockysouthpaw
Klíčová slova: Mario;Luigi;Super mario Bros
Uloženo: 22.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.5
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde