On line hry Multigames

Na internetu se objevil nový server http://www.multigames.cz a vypadá to na kvalitní web a čerstvý vítr v kategorii zábavných serverů. Je nabitý tisícovkami her. Hledáte možnost jak se odreagovat v běžném denním stereotypu? Není nic jednoduššího, než si najít nějakou on line hru na internetu a pár minut si u ní odpočinout.
Vedle gigantů jako superhry.cz nebo online-hry.cz je server www.multigames.cz prozatím ve skromných začátcích, nicméně počkáme si jak se mu podaří se prosadit.
Jelikož na serveru multigames.cz je opravdu velké množství her, snaží se tvůrci pomoci s výběrem pomocí několika "vychytávek". Například nejhranější hry najdete na adrese www.multigames.cz/nejhranejsi-hry/. Jejich smysl je jasný - zobrazují ty hry, které si uživatelé spouštějí nejčastěji.
Dobrý nápad je i skupina her právě hraných - www.multigames.cz/prave-hrane-hry/. Máte tak určitý pocit sounáležitosti s ostatními hráči a také přehled o tom, co si zrovna někdo spustil.
O kvalitních hrách je skupina her prémiových - www.multigames.cz/premiove-hry/, což jsou hry, které jsou považovány za opravdu kvalitní, či nabízejí nějakou přidanou hodnotu. Například hra www.multigames.cz/hra/bloons-tower-defense-4 si pamatuje jak daleko jste se dostali a můžete tak pokračovat stále dál kde jste minule skončili.
Hry jsou členěny do klasických kategorií - adventury, akční, deskové hry, sportovní hry apod. Kategorií není přehnaně moc, takže to neztěžuje výběr.
Registrovaní uživatelé mohou hry hodnotit pomocí "smajlíků", ukládat si oblíbené hry, nebo si zapsat nejvyšší dosažené skóre.
Pokud využíváte služby sociální sítě Facebook, máte možnost vložit k jakékoli hře vlastní komentář či doporučení.
Menší nevýhoda je, že popisy u her jsou v angličtině, ale to je zřejmě daň za cca 30.000 her které jsou k dispozici.
Zdá se, že Multigames.cz budou velmi zajímavým místem pro zábavu a relaxaci.
On line hry Multigames Adresa : http://www.multigames.cz/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: on line hry, hry, počítačové hry, games, flash hry
Uloženo: 02.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde