Bojkotujeme StarForce

Tao ochrana, která má yabránit pirátskému šíření her, je totiž hroyně nebezpečný kus softwaru. Zavrtá se vám hluboko do systému, a nejde odstranit. Někdy dokonce ynehodnotí vaši DVD mechaniku a ta přestane fungovat. Nebo vám zakáže vypalovat CD a DVD, ať už s jakímkoli obsahem. Proto bych se hrám, které tuto ochranu obsahují doporučoval vyhnout. Protože i když si koupíte originálku, tak nebudete mít jitotu, že ji rozjedte.

Tato stránka obsahuje seznam her, co obsahují tuto ovhranu. Je meyi nimi mnoho dobrých her, ale bohužel bych neriskoval jejich koupi. Sice někdo prý nemá se SF žádné problémy, ale radši bych to neriskoval.

Jen tak mimochodem, zde je jeden příspěvek na jednom foru týkajícíí se SF:
Ludia poradite mi prosim, lebo stracam nervy. V jeden prekliaty den som si do pc stiahol hru Trackmania Nations, ktora ma v sebe nenavidenu starforce ochranu. Hra bola nehratelna kvoli sekaniu, tak som ju odinstaloval a pouzil som aj starforce remover. Lenze od tej doby nemozem vypalit ziadne dvd alebo cd v poriadku. Vzdy asi v polovici, ale nie je to pravidlo je medium necitatelne. Kamos povedal, ze za to moze prave starforce a mozem sa rozlucit s napalovanim. Ze jedina moznost je reinstalovat cely system a mozno bude treba aj kupit novu napalovacku. Tieto vizie ma doslova desia. Prosim neexistuje nejake riesenie ako sa toho problemu zbavit? Popripade zistit, ci problem naozaj robi starforce?


Síla, co?

Bojkotujeme StarForce Adresa : http://www.glop.org/starforce/list.php
Kategorie: Počí­tačové hry
Autor: Jont
Klíčová slova: starforce
Uloženo: 23.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde