German Truck Simulator

Stejně jako v předchůdci je vašim úkolem včasné a hlavně bezpečné doručování nákladu mezi městy. Jak už název napovídá, nebude již jezdit po celém kontinentě, ale „pouze“ po území Německa. Silnice, města i trucky jsou, jak jsme již zvyklý z ETS vytvořeny podle reálných předloh. Obzvláště kamióny jsou perfektně a detailně zpracovány.

Kromě vylepšení grafiky a přesunutí dějiště hry do Německa došlo i k dalším změnám. K největší patří upravení režimu kariéra, který je mnohem propracovanější. Na začátku hry se stanete pouhým řadovým řidičem jedné ze tři společností a teprve až si vyděláte dostatek peněz, dostanete příležitost založit si vlastní živnost a později i společnost. Další změnou pak je používání emailů, v kterých vám chodí nejen pracovní nabídky, ale i nabídky na výhodný nákup trucků a garáží.

Velkou devizou této hry však je její otevřenost. Díky tomu si můžete samy vytvořit nebo stáhnout z internetu nové
trucky , trailery, ale i módy a mapy.

I když se toho od posledního dílu moc nezměnilo, je German Truck Simulátor zdařilou hrou, doufejme, že v případných budoucích dílech bude podstatně vylepšen engine a dočkáme se konečně třeba i multiplayeru.

Pokud vás zajímá více informací o této hře nebo si chcete stáhnout nové trucky, přívěsy, mapy nebo módy navštivte naší stránku german-truck-simulator.cz.



German Truck Simulator Adresa : http://german-truck-simulator.cz/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: German Truck Simulator
Uloženo: 04.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde