Počítačové sítě Benesys

Firma Robert Beneš – BENESYS již 12 let od svého vzniku v roce 1997, poskytuje komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Hlavní činností firmy je poskytnout zákazníkovi kompletní vybavení výpočetní technikou, dle jeho potřeb, včetně návrhu a instalace strukturovaných kabeláží, prodeje a instalace PC a všech potřebných periferií, jejich odbornou a profesionální instalaci a nastavení, včetně záručního a pozáručního servisu.

Zajišťujeme záruční a pozáruční servis PC a periferií téměř všech značek, i VT nedodané námi.

Společně s našimi partnery provádíme tvorbu www stránek včetně webhostingu a dalších služeb týkajících se podpory Internetu, v neposlední řadě zajišťujeme záchranu dat z libovolných datových médií.

V oblasti školení ve výpočetní technice dodáváme unikátní elektronické kurzy „d.kurzy“, které jsou určeny k zvládnutí ovládání základních programů např. MS OFFICE, vše ve verzích pro začátečníky a pokročilé.

Zabýváme se též instalací a servisem elektronických docházkových a stravovacích systémů, které ve spolupráci s naším partnerem dodáváme na klíč, včetně instalace a nastavení potřebného SW.
Počítačové sítě Benesys Adresa : http://www.benesys.cz/cz/pocitacove-site/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: sítě, počítačové sítě, podnikové sítě počítačové, datové sítě
Uloženo: 20.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde