Podložka pod notebook

Pokud už máte svůj notebook, určitě uděláte vše proto, aby vám dlouho vydržel. Přece jenom kupovat si každý měsíc nový notebook by nebylo ani praktické ani dobré pro vaši peněženku.
Hlavním nepřítelem životnosti notebooku je jeho přehřívání. Mnozí z vás už to znají – po dlouhé používání je notebook rozpálen, že by mohl sloužit jako plotýnka a některé modely notebooků začínají mít i rozpálenou klávesnici a to určitě pocítí vaše prsty. A právě teď by měla přijít na řadu chladící podložka pod notebook.
Máme 2 základní typy podložek pod notebook. A to jsou aktivní a pasivní.
Pasivní podložky pod notebook jsou většinou vyrobeny z plastu, vytvarovány pro lepší odběr tepla z notebooku a někdy i potaženy speciálním povrchem pro absorbování tepla. Díky absenci větráčku nejsou vůbec slyšet, jsou lehčí a v neposlední řade také levnější než třeba aktivní podložka pod notebook.
Aktivní podložka pod notebook zpravidla v sobě ukrývá větráček (jeden či více), který se stará o veškeré chlazení notebooku. Většinou může snížit jeho teplotu i o několik stupňů. Jsou těžší a více náchylné na rozbití, proto jsou spíše na domácí použití.
Ať už si vyberete jakýkoliv druh, rozhodně byste si alespoň nějakou podložku pod notebook měli pořídit.

Podložka pod notebook Adresa : http://jaky-notebook.cz/chladici-podlozka-pod-notebook/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: podložka pod notebook, chladící podložka pod notebook
Uloženo: 20.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde