Yegon.sk - bezpečný webhosting a domén

Poskytujeme spolehlivý a bezpečný webhosting, rychlou registraci a správu domén a výkonné servery za vynikající ceny. Umístění a provoz dedikovaných serverů v nejmodernější serverovni na Slovensku. Spravování virtuálních serverů - serverhosting také jako doplnková služba k webhostingovým programům Host a HostPlus. Všem naším zákazníkům nabízíme bezplatní službu: Webvizitka - výběr různých grafických vzorů www stránek.
Domény: Registrace a správa domén .sk, .cz, .eu, .com, .net, .org, .info, .at a mnohých ďalších. Kompletní seznam domén spolu s cenami najdete v podrobném ceníku. Domény.sk již od 13,28 € ročně (bez DPH).
Webhosting: Provoz www stránok (webhosting) s dostatečným prostorem pro vaši firemní prezentaci, fotoalbum, či emaily. Tato služba obsahuje prostor pro web, PHP/MySQL, emailové schránky. Již od 16,56 € ročně(bez DPH).
Serverhosting: Server vyhrazený jen pro vás zaručuje vyšší stupeň bezpečnosti vaších údajů a poskytuje dostatečný výkon i pro náročné aplikace a veľké množství návštěvníků vašich www stránek. Již od od 82,95 € měsíčně (bez DPH).

Yegon.sk - bezpečný webhosting a domén Adresa : http://www.yegon.sk/uvod.html
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: webhosting,domény,hosting,server,serverhosting,serverhousing,virtuálne servery
Uloženo: 22.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde