Servis monitorů

Stejně jako při nákupu monitoru, musíte i při jeho servisu vybírat opatrně. Nezapomínejte, že na monitory zakoupené v hypermarketech se žádné servisní služby nevztahují a levný nákup by se Vám v budoucnu mohl proklatě prodražit. Základem je obrátit se na zkušenou firmu s dlouholetou praxí, jelikož monitory a počítačovou techniku obecně dnes opravuje kde kdo a kvalita poskytovaných služeb často pokulhává. Zvlášť ve srovnání s cenou servisu.
Jednou z firem, která záruční i pozáruční opravy monitorů poskytuje je POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST. Na trhu s počítačovou technikou se pohybuje již 13 let a poskytuje služby nejvyšší kvality v oblasti servisních služeb. Servis monitorů je jednou z mnoha služeb, kterou firma poskytuje. Služba je dostupná 24 hodin 7 dní v týdnu. Technika si můžete objednat přímo k Vám do firmy, potažmo domů, nebo využít svozu zdarma, který POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST nabízí. Oprava monitoru v závislosti na závažnosti závady trvá 1-3 dny.
V případě svozu závadného zboží je nejprve provedena diagnostika závady, po které se fixně určí cena a odhadovaná časová náročnost opravy. Poté si monitor vyzvednete nebo je Vám po dohodě doručen. Při doručování opraveného zboží se využívá služeb standardních dopravců (Kurýrní služby, Česká pošta, atp.). V průběhu opravy je možno sledovat stav zakázky prostřednictvím linky. Za příplatek je možno objednat expresní opravu.

Servis monitorů Adresa : http://www.servis-monitoru.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: Servis monitorů
Uloženo: 29.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde