Specializovaný servis Acer

Světoznámá značka elektroniky Acer, která spadá pod koncern Acer Group, od roku 2001 zaujímá vedoucí pozici v prodeji notebooků na českém trhu. Nejinak tomu je v případě LCD monitorů. Acer není vyhledávanou značkou pouze z důvodu cenové dostupnosti produktů, ale především pro vysokou kvalitu servisních služeb a produktů samotných.
Jednou z firem zajišťujících servis Acer je POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST. Společnost se 13 letou zkušeností v oblasti servis notebooků, servis PC, servis monitorů apod. Služby jsou dostupné 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Hlavní devizou firmy jsou krátké servisní lhůty, diagnostika zdarma a především profesionální přístup k zákazníkovy.
Firma poskytuje záruční i pozáruční opravy Acer na vysoké úrovni a svoz poškozených či závadných produktů provádí zdarma. Opravy Acer je možné uskutečnit také přímo u zákazníka.Pokud se však rozhodnete pro servis Acer na pobočce firmy, můžete sledovat stav zakázky online. Servis notebooků Acer a jiných produktů provádí vyškolení technici s dlouholetou praxí v oboru.
Pokud máte problém se svým notebookem, PC či monitorem, obraťte se na profesionály a neriskujte nákladné opravy nízké kvality!

Specializovaný servis Acer Adresa : http://www.servis-acer.eu
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: Servis notebooků Acer
Uloženo: 28.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde