Antivirové programy ke stažení zdarma

Dnešní Internet je zaplaven nespočtem počítačových virů. A co hůř, každý den vznikají desítky a možná i stovky dalších a mnohem zákeřnějších. Dnes již prakticky není nikdo, kdo by se ve svém životě alespoň jednou nesetkal s nějakým virem. A že to nebývá setkání příjemné.

Antivirový program lze považovat za nezbytné softwarové vybavení každého počítače, především pokud využíváte pro práci nebo zábavu internet. Nejrůznější výzkumy či pokusy došly k závěrům, že počítač nechráněný žádným antivirovým programem či jiným bezpečnostním softwarem a připojený na internet je napaden prvním počítačovým virem hned během několika minut!

Mezi základní funkce antivirových programů patří rezidentní ochrana systému na pozadí, ruční scanování souborů, automatické aktualizace a další doplňkové funkce jako například antispyware, antispam či firewall.

Vývojem a distribucí antivirového softwaru se zabývá několik firem u nás i ve světě. Mezi nejznámější a nejprestižnější produkty těchto firem patří NOD32, Kaspersky, AVG, McAfee, Notron či Avast. Velké množství těchto firem poskytují základní či časově omezené verze svých antivirových programů ke stažení zdarma. Některé antivirové programy lze stáhnou dokonce v plné verzi zdarma, omezení je pouze pro nekomerční užívání tohoto programu, tedy pouze pro domácí užívání.

Pro domácí nekomerční užívání je výhodné zvolit nějaký z volně dostupných antivirových programů, například český Avast či AVG. Výborná je i Avira nebo Comodo.
U komerčních softwarů se roční licence pohybuje kolem tisíce korun.

Navštivte proto web o antivirech, antispyware, antispamu, a další které můžete používat úplně zdarma a legálně. Popis, srovnání, stažení.
Antivirové programy ke stažení zdarma Adresa : http://www.antivirzdarma.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: zdarma, zadarmo, legálně, česky, antivir, antivirus, vir, virus, antispam, spamf
Uloženo: 19.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde