ITzdenda, počítače na míru, služby...

Web www.itzdenda.cz Vám nabízí převážně služby v oblasti IT, zejména pro domácnosti a živnostníky.
Najdete zde nabídku kvalitních sestav za velice slušné peníze. Hlavní myšlenka webu je mít inidividuální postoj ke každému klientovi a sestavit mu počítač dle jeho konkrétních požadavků, který mu bude plně postačovat na jeho potřeby.
Najdete zde i nabídku služeb, jako je např. poradenství v oblasti hardware & software a tím případné možnosti vylepšit Vaší současnou techniku, která již nepostačuji Vašim potřebám. Další z nabídky služeb je možnost zasíťování Vaší domácnosti, případně správa Vaší stávající domácí sítě.
Pokud např. máte doma stolní počítač a pořídali jste si ještě notebooka, jistě by Vám přišel vhod bezdrátový internet WiFi. Tím odpadnou komplikace, které sebou přináší kabelové rozvody. Zvláště, pokud vlastníte výše zmiňovaný notebook a potřebujete být mobilní s neustálým přenášením laptopu z místa na místo. Bezdrát Vás osvobodí :o)

Kromě toho jedna z důležitých služeb, kterou ocení spousty domácností je oprava Vašeho stavajícího počítače či notebooku. Postarám se, aby běhal rychle jak jen je to v jeho technice možné, vyčistím jej softwarově opd přebytečných a hlavně škodných věcí, jako jsou trojské, viry, mallware, spyware a další hrozby internetu.
Samozřejme se postarám i o zálohu Vašich dat, ať již preventivní či v úkonu nutné reinstalace Vašeho miláčka.

Taktéž na webu čas od času přibyde velmi volně psaný článeček, který by měl laikovi přiblížit tuto problematiku, kterým se web zabývá.
ITzdenda, počítače na míru, služby... Adresa : http://www.itzdenda.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: počítače, sítě, služby, záloha, obnovení, reinstalace, update, upgrade, stavba
Uloženo: 11.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.3
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde