Prodej realit - finanční poradenství

Stěžejním programem naší společnosti Finanční poradenství MaRS, s.r.o. je poskytování komplexních finančních služeb a kvalitního servisu klientům ve světě půjček a úvěrů. Za deset let působení na našem trhu jsme rozšířili naši nabídku na kompletní servis ve světě financí. Našim cílem je odborně poradit a vyřešit jakýkoliv finanční záměr našeho klienta. Našich služeb při vyřizování hypotéky, půjčky, úvěru, či pojištění využilo více než 40 000 spokojených klientů.

Jsme experti na bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky a vyplácení exekucí. Připravíme Vám nebankovní a bankovní půjčky, či hypotéky přesně na míru, dle Vašich potřeb a požadavků. Zajistíme všechny druhy pojištění pro Vaši firmu, nebo rodinu. Navrhneme řešení Vašeho penzijního, nebo stavebního spoření a různé kombinace podobných investic.

Naše zkušenosti v oblasti prodeje nemovitostí a pozemků Vám zaručují rychlost a serióznost při prodeji Vaší nemovitosti, pozemku, domu, či bytu. Nabízíme kompletní zajištění realitního a finančního servisu při prodeji Vašeho domu, či bytu. Jsme schopni zajistit hypoteční úvěr nejen kupci na Vaši nemovitost, ale i Vám pokud se rozhodnete koupit nemovitost jinou.
Prodej realit - finanční poradenství Adresa : http://www.fpmars.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky, úvěry, hypotéky, pojištění, reality, prodej, nemovitosti, investice,
Uloženo: 20.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde