zarobok na netu

Tuto stránku jsem vytvořil pro Vás jako návod jak si vydělat klikáním na reklamy na internetu. Stačí Vám jen 15min denně a můžete si přivydělat příjemných pár stovek ( i tisíců záleží na Vás ) navíc. Klikání na reklamy je zcela legální , nenáročné na osobní údaje a čas. Pokud Vás zajímá tento ve světě i u nás fungující model vydělávání peněz ta postupujte krok za krokem v levém menu
Kolik si můžu vydělat?




To záleží samozřejmě na mnoha faktorech, základem asi je, na kolika stránkách se registrujete a budete aktivně klikat.

Když si to vezmeme teoreticky, že začnete na 10ti stránkách a pro zjednodušení budeme brát průměrný počet 10 kliknutí na stránce denně (někde je víc, i 40 a někde naopak méně). Tedy 10 stránek po 10 reklamách po 1 centu by znamenal dolar denně, to jest 30 dolarů měsíčně, tedy něco kolem 550 Kč měsíčně – žádná závratná suma, ale lepší než „drátem do voka“ a to jen cca za čtvrt hodinku klikání.

ALE tohle není zdaleka všechno, ono se totiž dá těch lepších stránek najít více, dejme tomu 20 (i ještě více) a když si zjišťuji, kolik přibylo denně na účtech jednotlivých stránek, tak musím říct, že ty 2 dolary denně se reálně získat dají – tím pádem se blížíme k 1100 měsíčně a to už začíná být trošku zajímavý přivydělání de facto bez práce.
zarobok na netu Adresa : http://www.bestbux.estranky.sk
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: PTC klikacky zarobok praca work doma free zadarmo uplne 15 min denne investicia
Uloženo: 18.07.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde