Výdělky na internetu

Vše jde snadno a zdarma,legálně,účelně a bez rizik krachu!Zkus to taky.Narozdíl od normální práce jsi doma a můžeš kdykoliv odstoupit a to tak že přestaneš...
Britská firma zajištující sledovanost stránek jiných firem.Firma bux.to se dělí na dva tábory.Lidé co si kupují sledovanost svých stránek a lidé co ji mají zajistit.

BUX.to není žádný Autosurf, Multi-Level Marketing, Pyramid, Ponzi, Matrix nebo "Získej prachy rychle" !


PROČ?

Navštěvnost ostatní firmy potřebují aby je např google aj vyhledávače zobrazovaly na vysokých pozicích-> návštěvnosti je tam posunou.

Naše práce!

Denně otevřeme přidělený počet těchto stránek(cca 13denně)...říká se nám referrals a bux.to nám za to platí.Na začátku uvítáte pěkné kapesné,později i více než jen to...dá se na tom krásně přilepšit během roku můžeš uvítat měsíčně na učtu i kolem 20 000Kč.Stačí to zkusit.Odstoupit mužeš kdykoliv.Podmínka je jen dodržovat pravidla(viz závěr tohoto článku)

Co zato?

Nic!Jen denně 10min obětovat stránce bux.to.Žádné vynucené vklady,žádná rizika krachu.Naopak ti kdo chtějí svuj postup uspíšit dá se transformovat peníze jak na učet spojený s bux.to tak zpět domů!!!

Názor a povídání jednoho z prvních zaměstnanců

Jak získat peníze?

U bux.to dostanete zaplaceno za každou navštívenou reklamu. Stačí kliknout na odkaz, zobrazí se reklama na 30 vteřin a vyděláte 1 cent.Za den se zobrazí takových reklam od 10 do 18. Můžete vydělat mnohem víc, stačí do tohoto systému zapojit i své kamarády, když se přes váš odkaz zaregistrují a začnou klikat, tak dostanete stejně dolarů jako oni!(!!!nikoli jejich dolary!!!)

Ukázka možného postupu

na http://mimik-mik.blog.cz
Výdělky na internetu Adresa : http://mimik-mik.blog.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: peníze, výdělek, bux.to, autosurf, snadno, zadarmo, referral, premium, internet
Uloženo: 23.04.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde